Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nieszczęśliwy jak większość z Was.
Nie porównuj dziecka ze zdeformowaną twarzą, z dziećmi dotkniętymi niedorozwojem umysłowym.
Na marginesie, zawsze uważałem że publiczne robienie sobie jaj z takich ludzi, to nie "czarny humor", a buractwo i intelektualny prymitywizm. I warto na każdym kroku o tym przypominać, bo jak ludzkie owce są przekonane, że w pierdoleniu głupot nie ma nic złego i że jest to "śmieszne", to z czasem zachowania które są hańbą i przejawem skurwysyństwa stają się normą...
Nie porównuj dziecka ze zdeformowaną twarzą, z dziećmi dotkniętymi niedorozwojem umysłowym.
Na marginesie, zawsze uważałem że robienie sobie jaj z takich ludzi, to nie "czarny humor", a buractwo i intelektualny prymitywizm.
Ja natomiast zastanawiam się zawsze po co ludzi pchają się w rodzicielstwo takiego błędu ewolucji. Nie oszukujmy się to sa błędy w zapisie DNA. Czyli skoro jesteśmy na takim etapie nauki, ze potrafimy stwierdzić czy dziecko będzie miało głowę jak z działu "hard" to dlaczego nie zostaje usunięte? Doprawdy ten dzieciak ma rajskie życie w chuj... Nie wiem czy ogarnia co się dookoła dzieje, a jest zajebistym ciężarem pod każdym względem, a i rodzicami na starość się nie zajmie. Ciekawi mnie tez co jeśli jego matka umrze to co on też z glodu? Co się dzieje z takimi osobnikami?
Ja natomiast zastanawiam się zawsze po co ludzi pchają się w rodzicielstwo takiego błędu ewolucji. Nie oszukujmy się to sa błędy w zapisie DNA. Czyli skoro jesteśmy na takim etapie nauki, ze potrafimy stwierdzić czy dziecko będzie miało głowę jak z działu "hard" to dlaczego nie zostaje usunięte? Doprawdy ten dzieciak ma rajskie życie w chuj... Nie wiem czy ogarnia co się dookoła dzieje, a jest zajebistym ciężarem pod każdym względem, a i rodzicami na starość się nie zajmie. Ciekawi mnie tez co jeśli jego matka umrze to co on też z glodu? Co się dzieje z takimi osobnikami?
Bo cenią każde życie. I chuj cię to obchodzi. Będziesz miał własne to je wyskrob ale innym daj spokój.
Decyzja o aborcji to nie pierdnięcie, jak tutaj insynuujesz. Wielu nie ma odwagi na tą procedurę, część do końca ślepo wierzy w cud. Mam nadzieję, że nigdy nie będziesz musiał tego weryfikować na własnej skórze.
Nieszczęśliwy jak większość z Was.
No nie wiem, gość wydaje się być niebywale wręcz szczęśliwy... przynajmniej ma kogoś w swoim życiu kto kocha go ponad wszystko. To więcej niż 99% użyszkodników Sadola.
Ona jest szczęśliwa, on kurwa jeszcze bardziej, nie bardzo rozumiem, czemu miała by się go pozbywać. Jest wielu takich co nie urodzili się z takimi defektami jak on a przynieśli temu światu SAME zło, w przeciwieństwie do niego, bo on niesie ze sobą dobroć z tego co widzę. Przemyśl to.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów