Przyszło, ukradło przesyłkę i odeszło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przyszło, ukradło przesyłkę i odeszło.
Obstawiałem standardowo murzyna, a po klapkach to raczej jakaś pizda chinka-cipulinka.... I jak tu żyć w tym USA ?
Patrząc na kolor worka ewidentnie czarnych!!!
Nie rozumiem jednej rzeczy. Gdyby taki amerykaniec postawił sobie skrzynkę pocztową i takie coś by się próbowało włamać by ukraść paczkę to mógłby na legalu odstrzelić kradzieja. Za taką kradzież spod drzwi pewnie jest mniejszy wyrok niż za kradzież z włamaniem.
Przy ilości naczelnych, jaką tam mają to paczkomaty by należało umieszczać w urzędach pracy albo zabezpieczać wysokim napięciem.
Kurier z paczkami musiałby jeździć w obstawie z bronią bo by go zlootowali pod paczkomatem
rodziu1981 napisał/a:
Paczkomaty im wyslac
Przy ilości naczelnych, jaką tam mają to paczkomaty by należało umieszczać w urzędach pracy albo zabezpieczać wysokim napięciem.
Kurier z paczkami musiałby jeździć w obstawie z bronią bo by go zlootowali pod paczkomatem
Sam myślałem że to jakiś naczelny inżynier ale widać blade pięty drodzy sadole
Ja pierdolę! Buuka istnieje!
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów