"jeśli u twojej dziewczyny w toalecie czuć odświeżacz powietrza - to znaczy, że srała" ~ Paulo Coelho
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nosz kurwa nawet tutaj trafiły idiotyczne cytaty przypisywane Paulo Coelho.
Do wora i do Wisły a nie na sadistic.
Psilocke napisał/a:
W imieniu wszystkich użytkowników sadistica chciałbym Cię przeprosić za karygodne zachowanie autora tego lekkomyślnego tematu. Jest mi za niego po prostu wstyd.
@UP od dzis bedziemy wszyscy wytykani palcami na ulicy. Taki wstyd...
magixs napisał/a:
"jeśli u twojej dziewczyny w toalecie czuć odświeżacz powietrza - to znaczy, że srała"
Bzdury.. Przecież wszyscy wiedzą, że kobiety nie srajo..
prawda..?
Psilocke napisał/a:
Nawet Paul Coelho nie byłby taki popierdolony, dlatego gratuluje dla autora głupoty. Sio na kwejki i inne duperele.
Gówniany temat, ZAMYKAM.
Gówno masz do gadania, OTWIERAM.
MrOmnibus napisał/a:
Bzdury.. Przecież wszyscy wiedzą, że kobiety nie srajo..
prawda..?
Taa, i nie puszczają bąków tylko motylki
"Jeśli u twojej dziewczyny w toalecie wali gównem - to znaczy, że srała"
Paulo Coelho
Paulo Coelho
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów