18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Isakpm 2020-03-11, 16:07 9
Rozjebali starego mietka wartego pare dolców rakietą za parędziesiąt tysi albo lepiej i jeszcze sie zjeby cieszą ... Dokąd idziemy ....
Zgłoś
mrfreak16 2020-03-11, 16:11 14
Trafili w typów ... Allahu akbar
Nie trafili... Allahu akbar i tak w koło

Ja pierdole, jak zacięty magnetowid, jebane zwierzęta niech to szczeżeźnie w pizdu
Zgłoś
Salieri16000 2020-03-11, 16:23
Isakpm napisał/a:

Rozjebali starego mietka wartego pare dolców rakietą za parędziesiąt tysi albo lepiej i jeszcze sie zjeby cieszą ... Dokąd idziemy ...*

A pomyślałeś o tym, że ta ciężarówka nie przewiezie już broni, amunicji i żołnierzy na linię frontu? Pewnie nie...

*Nie wiem dokąd idą twoi współplemieńcy- zapytaj ich póki jeszcze żyją...

mrfreak16 napisał/a:

Ja pierdole, jak zacięty magnetowid*, jebane zwierzęta niech to szczeżeźnie** w pizdu

* Zaciął Ci się kiedyś magnetowid i odtwarzał w kółko to samo?!

** Co kurwa zrobi?
Zgłoś
mrfreak16 2020-03-11, 16:25
Salieri16000 napisał/a:

A pomyślałeś o tym, że ta ciężarówka nie przewiezie już broni i amunicji na linię frontu? Pewnie nie...
** Co k***a zrobi?

Nie, a Tobie?
Zgłoś
J................k 2020-03-11, 16:40 6
Salieri16000 napisał/a:

A pomyślałeś o tym, że ta ciężarówka nie przewiezie już broni i amunicji na linię frontu? Pewnie nie...
** Co kurwa zrobi?

Mi się zaciął pindol w puszcze z serduszkiem
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-11, 17:45
Zabili ich i uciekli... jak Bednarski.
Zgłoś
T................y 2020-03-11, 18:46 1
Salieri16000 napisał/a:

A pomyślałeś o tym, że ta ciężarówka nie przewiezie już broni, amunicji i żołnierzy na linię frontu? Pewnie nie...

Bo to na pewno była jedyna ciężarówka, którą mieli. Wysadzili w powietrze jakiś złom, nikomu z przeciwników nic się nie stalo, ale propaganda jest taka, że Salieri16000 klaszcze uszami z radości.
Zgłoś
zdun 2020-03-11, 19:31
Mogli spróbować ją złapać.
Zgłoś
Salieri16000 2020-03-11, 20:46
TranzystorWyklęty napisał/a:

Bo to na pewno była jedyna ciężarówka, którą mieli. Wysadzili w powietrze jakiś złom, nikomu z przeciwników nic się nie stalo, ale propaganda jest taka, że Salieri16000 klaszcze uszami z radości.

Jaki ty kurwa pajacu głupi jesteś. Bardzo się z ciebie śmieją w przedszkolu?

Aha- jeszcze jedno: nie siej propagandy, że klaszczę uszami z radości...
Zgłoś
htr83 2020-03-11, 23:07 2
i od razu gdaczą te swoje akbary
kurwa jak ja ich nie trawię
Zgłoś
edmund 2020-03-12, 0:08 1
wydać 100 tys. i poczuć tylko smród w gaciach
Zgłoś
Kaszakisza 2020-03-12, 0:29 2
Salieri16000 napisał/a:

Jaki ty kurwa pajacu głupi jesteś. Bardzo się z ciebie śmieją w przedszkolu?
Aha- jeszcze jedno: nie siej propagandy, że klaszczę uszami z radości...

Człowieku ośmieszasz się. Znam osobiście typów, którzy handlują z brudasami właśnie takimi złomami. Tam idzie tego taka ilość, że jeden im różnicy nie zrobi. A allahy tracą rocznie grube miliony właśnie na takich debilnych akcjach. Gdyby nie finansowanie Wujka Sama już dawno zdechliby z głodu w swoich lepiankach.

Zgłoś
sanqvo 2020-03-12, 1:49
Weź w nawiasie dawaj, że akbary jebane scierwa dra mordę i lepiej wyciszyć. Bo kiedyś to mnie chuj jasny strzeli
Zgłoś
Isakpm 2020-03-12, 16:30 1
Salieri16000 napisał/a:

*Nie wiem dokąd idą twoi współplemieńcy- zapytaj ich póki jeszcze żyją...
** Co kurwa zrobi?

A moze ten złom stan na cegłach i od 5 lat robi za bude dla psa....
Pomyślałeś? Pipkomilitarna
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów