Nie trafili... Allahu akbar i tak w koło
Ja pierdole, jak zacięty magnetowid, jebane zwierzęta niech to szczeżeźnie w pizdu
Rozjebali starego mietka wartego pare dolców rakietą za parędziesiąt tysi albo lepiej i jeszcze sie zjeby cieszą ... Dokąd idziemy ...*
A pomyślałeś o tym, że ta ciężarówka nie przewiezie już broni, amunicji i żołnierzy na linię frontu? Pewnie nie...
*Nie wiem dokąd idą twoi współplemieńcy- zapytaj ich póki jeszcze żyją...
Ja pierdole, jak zacięty magnetowid*, jebane zwierzęta niech to szczeżeźnie** w pizdu
* Zaciął Ci się kiedyś magnetowid i odtwarzał w kółko to samo?!
** Co kurwa zrobi?
A pomyślałeś o tym, że ta ciężarówka nie przewiezie już broni i amunicji na linię frontu? Pewnie nie...
** Co k***a zrobi?
Nie, a Tobie?
A pomyślałeś o tym, że ta ciężarówka nie przewiezie już broni i amunicji na linię frontu? Pewnie nie...
** Co kurwa zrobi?
Mi się zaciął pindol w puszcze z serduszkiem
A pomyślałeś o tym, że ta ciężarówka nie przewiezie już broni, amunicji i żołnierzy na linię frontu? Pewnie nie...
Bo to na pewno była jedyna ciężarówka, którą mieli. Wysadzili w powietrze jakiś złom, nikomu z przeciwników nic się nie stalo, ale propaganda jest taka, że Salieri16000 klaszcze uszami z radości.
Bo to na pewno była jedyna ciężarówka, którą mieli. Wysadzili w powietrze jakiś złom, nikomu z przeciwników nic się nie stalo, ale propaganda jest taka, że Salieri16000 klaszcze uszami z radości.
Jaki ty kurwa pajacu głupi jesteś. Bardzo się z ciebie śmieją w przedszkolu?
Aha- jeszcze jedno: nie siej propagandy, że klaszczę uszami z radości...
Jaki ty kurwa pajacu głupi jesteś. Bardzo się z ciebie śmieją w przedszkolu?
Aha- jeszcze jedno: nie siej propagandy, że klaszczę uszami z radości...
Człowieku ośmieszasz się. Znam osobiście typów, którzy handlują z brudasami właśnie takimi złomami. Tam idzie tego taka ilość, że jeden im różnicy nie zrobi. A allahy tracą rocznie grube miliony właśnie na takich debilnych akcjach. Gdyby nie finansowanie Wujka Sama już dawno zdechliby z głodu w swoich lepiankach.
*Nie wiem dokąd idą twoi współplemieńcy- zapytaj ich póki jeszcze żyją...
** Co kurwa zrobi?
A moze ten złom stan na cegłach i od 5 lat robi za bude dla psa....
Pomyślałeś? Pipkomilitarna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów