Historia o pedalskim zabarwieniu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Historia o pedalskim zabarwieniu
A jak któryś zajdzie w ciążę to jak oni to później dzieciom pokażą ?
Pewnie koledzy Trzaskowskiego......
mysle ze jest jeszcze jeden bardziej prawdopodobny kandydat
Fajne sobie dziary zrobiłeś z kolegą
takie pedalstwo toleruje, żyją sobie i mają wyjebane a nie popierdalają z hujami na wierzchu na smyczy w skórach paradą przez miasto twierdząc, że to normalne
nie wiesz tego
chorym napisał/a:
[quote="niemamskarpet." a nie popierdalają z hujami na wierzchu na smyczy w skórach paradą przez miasto twierdząc, że to normalne
nie wiesz tego
Tyś widział paradę xd
BTW przecież widać, że to bracia
bronksy napisał/a:
Przecież to bracia pajace jedne
Pajacyku a bracia nie mogą się szturchać? Szczególnie w jusejej. Masakra aż mi wstyd, że musiałem Ci zadać to pytanie. Jebac to, na pewno dostanę jakiś pocisk ale pamiętaj wszystko jest możliwe, nie ograniczaj się do jednego zdania w przypływie natłoku mysli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów