Gdy widziałem jak moja żona się dusi wiedziałem, że mogę zrobić coś więcej żeby ją uratować. Na przykład wyjąć jaja z jej ust.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
hehehheheherbata ci stygnie. piwa nie ma. zrób se herbatke bo ta ci już wystygła
@kuropatwa121
Masz ode mnie piwo za ten tekścior! Zobacz jak się pieni
Masz ode mnie piwo za ten tekścior! Zobacz jak się pieni
@Up. łżesz jak pies!
Piwo pocieszenia zostało przyznane. Ciepłe i wprost z żołądka martwej rumuńskiej prostytutki.
avius napisał/a:
komentarz więcej piw, jak temat hehe!
Co kurwa? Stawiasz przecinki na chybił trafił?
Jestem ekspertem więc już tłumaczę.
Dowcip:
Suchar – żart często powodujący załamanie nerwowe u odbiorcy. Są powszechne wśród młodzieży, a także wśród showmanów (Karol Strasburger, Szymon Majewski czy Kuba Wojewódzki). Suchary są obecnie niedozwolone, gdyż Ministerstwo Zdrowia uznało, że powodują one epilepsję, depresję, otępienie i suchy kaszel.
Komentarz:
Riposta (wł. risposta - odpowiedź) - cięta, trafna i szybka odpowiedź na czyjś komentarz lub pytanie. W szermierce oznacza ona cięcie lub pchnięcie zadane bezpośrednio po udanej własnej zasłonie (paradzie).
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów