"What do sneakers and Jews have in common? They’re more common in 39 than 45"
"What do sneakers and Jews have in common? They’re more common in 39 than 45"
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja przez całą podstawówkę i gimnazjum nie miałem, bo mieszkałem we wsi, w której nauczycielowi angielskiego płacili tyle, że każdy wolał spierdolić za granicę (co nie zmienia faktu, żę nauczyłem się go na własną rękę).
Więc murzyński chuj Ci w dupę za gwiazdorzenie.
Jakie kurwa gwiazdorzenie jak zwracam uwagę, że miałem inaczej? Ale z tego co widzę, to każdy przypadek inny.
Tak czy siak uwazam, ze w Polsce powinno sie mowic po polsku i ten filmik powinien zostac przetlumaczony, chociazby przez Ivone!
Znowu ból dupy typów, co nie nauczyli się podstaw angielskiego?
Raczej ból dupy tych którzy się nauczyli anglika a reszta ma w dupie ten język, ten język nawet nie jest najpowszechniejszy na świecie, jest dopiero na trzeci miejscu po Chińskim i Hiszpańskim. Robienie z Angielskiego jakiejś podstawy cywilizowanego świata bo USA... jest trochę popierdoleniem mózgowym.
misie
miauem
Tak czy siak uwazam, ze w Polsce powinno sie mowic po polsku i ten filmik powinien zostac przetlumaczony, chociazby przez Ivone!
heh, chciałem napisać coś zabawnego ale chyba nie ma potrzeby, nie?
Też miałem taki zamiar ... widzisz jakieś filmik czy może za dużo spaliłem ?
PS. Wydaje mi się że spokojnie można ten żart przetłumaczyć z zachowaniem sensu.
A pamiętasz stan wojenny? Bo ja tak. Jak szedłem do ósmej klasy podstawówki to jaruzelskiego na prezydenta wybierali, pamiętam jak dziś, oglądałem w telewizji. Przeszedł większością trzech głosów.
I od piątej klasy podstawówki uczyłem się ruskiego, od siódmej niemieckiego
Moja data urodzenia podana w profilu jest prawdziwa. Pamiętam czołgi, które jechały przez moje miasto. Były z Opola, miały wymalowanego żubra na wieżyczkach.
Uczyłem się od czwartej klasy rosyjskiego, angielski zaczął się chyba faktycznie jakoś później. Niemieckiego w szkołach nie było, na Śląsku nie było wolno.
Byłem pełnoletni, jak Jaruzel został prezydentem.
- Co mają trampki i żydzi wspólnego?
- w 39 (rozmiarze i roku) były (byli) powszechniejsi niż w 45 (rozmiarze i roku).
doskonały przykład translacji, milordzie
proponowana lokalizacja:
- co łączyło żydów i trampki?
- wiecej ich było w '39 niż w '45
nie ma za co
Nie kazdy ogarnia, ze wiek użytkownika internetu nie kończy się na 30tce. Sa tu też 60+ latkowie, którzy mieli do wyboru naukę każdego języka pod warunkiem, ze był to rosyjski. Nie wiem czemu się dziwię. Większość z was dostaje jeszcze kieszonkowe i nie jest pewna czy życie po 20tce to nie mit..
PS. Wydaje mi się że spokojnie można ten żart przetłumaczyć z zachowaniem sensu.
bo rzeczywiście wiek jest jakimkolwiek wyznacznikiem otępiałości językowej... jak ktoś ma chęci to i w wieku 80lat się nauczy nowego języka, ale w sumie lepiej pierdolić "tu jezd polzga i muwimy po polzgu", siedząc nad familiadą i pierdolić jak to kiedyś było lepiej bo każdy umiał rosyjski i mu nic nie było więcej do szczęścia potrzebne...
psia mac na tym polega wolnosc ze jak ktos chce sie nauczyc innego jezyka to to zrobi jak ktos nie chce to nie ale nazywanie to patologia jest smieszne .......
Świetnie, że potraficie się dogadać po angielsku
W większości przypadków pewnie nauczyliście się go nie tylko ze szkoły, ale z gier i internetu, a nie z własnej inicjatywy pt. "bo wypada, bo w dzisiejszych czasach to wstyd".
Jakim prawem porównujecie swoją sytuację do kogoś pozbawionego (w waszym wieku) tych możliwości?
Nie Wasz, kurwa, interes.
Poza tym, nie widzieliście czołgu.
A żart dobry. Piwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów