Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- pocił ci się z dupska na fotel stary gruby niemiec
- potem zafajdało ci do z trzech turasów
- a dopiero potem trafił po 3 dzwonach do Polski.
...przy czym wspiera to Niemiecką gospodarkę, bo szkopy mając tu pewny rynek zbytu, mogą robić jeszcze więcej aut, a przedewszystkim części zamiennych. Dbają zresztą o ten rynek wydając tu polskojęzyczne gazety motoryzacyjne, gdzie łżą na potęgę o niezawodności wieśwagenów.
"pasek w tdi-ku" jest chujnią, ale bynajmniej nie dla tego że nie jest eko. Bardziej dla tego że:
- pocił ci się z dupska na fotel stary gruby niemiec
- potem zafajdało ci do z trzech turasów
- a dopiero potem trafił po 3 dzwonach do Polski.
...przy czym wspiera to Niemiecką gospodarkę, bo szkopy mając tu pewny rynek zbytu, mogą robić jeszcze więcej aut, a przedewszystkim części zamiennych. Dbają zresztą o ten rynek wydając tu polskojęzyczne gazety motoryzacyjne, gdzie łżą na potęgę o niezawodności wieśwagenów.
Akurat nie do tego piję. Chodzi mi o wielomilionowe kary i odszkodowania dla koncernu VAG z tytułu nieprawidłowej emisji spalin. Te pieniądze trafiły/trafią tylko dla Amerykanów. Europa nawet tej kasy nie powącha.
Akurat nie do tego piję. Chodzi mi o wielomilionowe kary i odszkodowania dla koncernu VAG z tytułu nieprawidłowej emisji spalin. Te pieniądze trafiły/trafią tylko dla Amerykanów. Europa nawet tej kasy nie powącha.
Ale tu nie chodzi o jakąś ekologię! Chłopie! USA ma wyjebane na to, ale kasa musi się zgadzać, a że USA trochę w dupie jest obecnie w tym temacie to znaleźli sposób aby trochę kasiorki sobie uszczknąć.
Ale tu nie chodzi o jakąś ekologię! Chłopie! USA ma wyjebane na to, ale kasa musi się zgadzać, a że USA trochę w dupie jest obecnie w tym temacie to znaleźli sposób aby trochę kasiorki sobie uszczknąć.
Tu chodzi o ekologię (a przynajmniej, także o nią, pewnie na 2 albo 3 miejscu w kolejności, ale jednak). Bo jest różnica, między kilkoma pojazdami (bo to nie są seryjne produkowane potwory) kopcącym jak 20 innych, ale raz na kilka weekendów (bo na co dzień, nawet jeśli się porusza po drogach, to nie z takim obciążeniem) i to przez kilkadziesiąt minut, a setkami tysięcy (do nawet kilkunastu milionów) VW, emitującymi nawet niech to będzie ~10% więcej, robiącymi pewnie średnio ~500 km tygodniowo.
To jak porównywać emisje Tico i WRC.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów