📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak on chciał to przebiec jak lewa noga zblokowana jak kłoda
Na własnym podwórku dał się złapać w siatkę. Czas mu jechać do Ameryki.
Koleś skończył bieg zanim reszta dobiegła do połowy. Szacun.
ciekawe czemu ci lekkoatelci są dzisiaj tacy umieśnieni. Mięśnie ramion nie pomagają przecież w biegu, dodatkowy ciężar dla nóg. Może to skutek uboczny terapii testosteronem?
programista4k napisał/a:
ciekawe czemu ci lekkoatelci są dzisiaj tacy umieśnieni. Mięśnie ramion nie pomagają przecież w biegu, dodatkowy ciężar dla nóg. Może to skutek uboczny terapii testosteronem?
Tak bo tylko testosteron używany jest jako doping... aaa i takie aspekty jak np. genetyka też nie ma nic tutaj do rzeczy.
programista4k napisał/a:
Rozbudowane mięśnie górnych partii bardzo pomagają w sprintach, które są wbrew pozorom bardzo siłowym sportem. Serio.
Ehhh, te kobiety na igrzyskach
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów