Pora do psychiatry po diagnozę; nerwica już dawno poza kontrolą.
Już za późno. Chyba że tylko po to żeby ustalić czy nie stwarza zagrożenia dla otoczenia.
Pora do psychiatry po diagnozę; nerwica już dawno poza kontrolą.
A to do mnie czy o sobie mówisz? Ja jestem oazą spokoju. Ma ten sam wewnętrzny spokój jak Twój stary gdy Cię płodził czyli wtedy kiedy spuścił się na kapcia Kubota i z rozpędu kopnął stara w pizdę.
Zapomniałeś dodać że żywy inwentarz mógłby zostać zgwałcony
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/O, trzask dupy wielbiciela TVN? Tylko totalny zjeb myśli, że te k***y są lepsze od TVPiS - albo ci z syndromem bitej żony. Wyborca PO i wyborca PiS to jedna i ta sama kategoria półgłówka do utylizacji, z tą różnicą, że pierwsi są pazerni a drudzy po prostu lubią jak się ich pie**oli bez gumy i jeszcze narobi na twarz.
Tylko totalny zjeb myśli, że TVN jest na równi z TVPis. Jak najbardziej rozumiem niechęć do TVn, bo dziennikarsko są na niskim poziomnie, ale porównywanie ich do tvp? Przecież tvp to dwa poziomy niżej, ata telewizja jest prawie na równi z koreańską. W pisiorskiej telewizji taki materiał do końca by nawet nie dotrwał. Zaraz problem w połączeniu czy coś(oczywiście chodzi o niewygodny temat). W tvn przynajmniej pozwolili jej dokończyć. I nie trzeba być wyborcą PO/PiS by to zauważyć.
Już nie wspominając, że jedna z tych telewizji jest państwowa więc powinna być jeszcze bardziej bezstronna.
Tylko dlaczego mieliby pomagać? Sąsiadowi, który powie "dzień dobry" z uśmiechem, czasem poplotkuje przy płocie, czy od czasu do czasu poczęstuje jakimiś owocami z działki chętnie pomogę, jak go będzie zalewać. Jak sąsiad ma wieczny problem i nie mam z nim żadnego kontaktu, to będę mieć w dupie czy go zalewa, czy go okradają. A że czarnoskórzy raczej spotykają na każdym kroku rasistowskie kurwy, to i wcale mnie nie dziwię, że do pomocy takiemu społeczeństwu się nie garną. Normalnych jest więcej, ale możesz minąć 100000 fajnych ludzi, a zapamiętasz głównie jedną szmatę, która Cię wkurwi. W przypadku czarnoskórych taką szmatą będzie zapewne rasista.
Po pierwsze w czasie klęski, czy innych tragedii, to normalny człowiek pomaga sąsiadom niezależnie od tego czy w przeszłości obdarowywali go opadówkami papierówek z działki.
Po drugie to nie chcę ci dziewczyno ubliżać, ale weź ty się może jebnij w łeb, bo przez takie bzdurne wypowiedzi kobiety są stereotypowo postrzegane przez mężczyzn za głupsze i mniej inteligentne. Tracą przez to mądre kobiety.
W zasadzie jesteś na poziomie sebixa z kotwicą na koszulce, bo choć prawdopodobnie skończyłaś kilka klas więcej, to wierzysz że skurwysyńskie(bo tak to trzeba nazwać) postępowanie imigrantów w rajchu jest spowodowane i usprawiedliwione rzekomym rasizmem niemiaszków.
Ojtam, ojtamTylko totalny zjeb myśli, że TVN jest na równi z TVPis. Jak najbardziej rozumiem niechęć do TVn, bo dziennikarsko są na niskim poziomnie, ale porównywanie ich do tvp? Przecież tvp to dwa poziomy niżej, ata telewizja jest prawie na równi z koreańską. W pisiorskiej telewizji taki materiał do końca by nawet nie dotrwał. Zaraz problem w połączeniu czy coś(oczywiście chodzi o niewygodny temat). W tvn przynajmniej pozwolili jej dokończyć. I nie trzeba być wyborcą PO/PiS by to zauważyć.
Już nie wspominając, że jedna z tych telewizji jest państwowa więc powinna być jeszcze bardziej bezstronna.
W TVN też by nie by ją nie "puscili" jakby powiedziała że chce mówić o uchodzcach ... normalny "błąd" ze strony dziennikarki że tego nie dopatrzyła. Moim zdaniem musi być opozycja i telewizja prorządowa bo będą przekręty i kradzierze. Jak się interesujecie trochję losem Państwa to znajdzcie sobie na Youtube "Marian Banaś ws finansów publicznych" (z 8 lipca) ukryto dug przy pomocy machinacji finansowych ... jest teraz naprawde coś koło 60-65% pkb. Oznacza to że przekroczono próg bezpieczeństwa i powinienzostał z automatu prawnie włączony "tryb naprawczy" (czytaj zaciskanie pasa). Oczywiście dług zwiększył się przez pandemie ale dokonano machlojek zeby ukryc to przed opinią publiczną. i dalej tłuc dop głów politykę dobrobytu.
Tylko totalny zjeb myśli, że TVN jest na równi z TVPis. Jak najbardziej rozumiem niechęć do TVn, bo dziennikarsko są na niskim poziomnie, ale porównywanie ich do tvp? Przecież tvp to dwa poziomy niżej, ata telewizja jest prawie na równi z koreańską. W pisiorskiej telewizji taki materiał do końca by nawet nie dotrwał. Zaraz problem w połączeniu czy coś(oczywiście chodzi o niewygodny temat). W tvn przynajmniej pozwolili jej dokończyć. I nie trzeba być wyborcą PO/PiS by to zauważyć.
JA tam wolę żeby TVP nie była bezstronna ale TVN atakowało rząd. Cos wtedy polacy bedą wiedzieć ... a nie że się dogadają pod stołem. Tutaj znajddzcie materiał
youtube "Marian Banaś ws finansów publicznych" (8 lipca) .. dług publiczny 60 - 65% pkb ... przekroczył próg krytyczny ... nic nei słychać bo ukryli dzieki machinacjkom finansowym
ee
Nie wyobrazacie sobie nawet jak Polacy sie zachowuja za granica. Typowy Niemiec mijajacy grupe Polakow ma taka mine ?!?!? Jestesmy znani z tak wyrachowanych przestepst jak: kradzieze rowerow, kradzieze sprzetow AGD z ogrodkow dzialkowych, kradzieze wodki z Kauflanda, wywalanie smieci gdzie popadnie... Przypomne tylko, ze Hitler doszedl do wladzy miedzy innymi dlatego, ze oferowal to co Niemiec lubi najbardziej: porzadek. Nie dziwie sie, ze nie pomagaja. Paradoksalnie typowy Polak w Niemczech to jak murzyn w Ameryce.
To ja zapraszam jednak do odwiedzenia Niemiec i zobaczenie na własne oczy jak tu wygląda a nie rozpowszechnianie wieści zasłyszanych od szwagra, który usłyszał od kolegi z pracy itd ...
Prawie cały zeszły rok mieszkałem na Bawarii - piękna część Niemiec, mieszkańcy to głównie rodowici Niemcy (choć oni nie uważają się za Niemców a za Bawarczyków) oraz Polacy, Czesi, Słowacy ... czasem jakiś sezonowy Hungar się trafi. Bez Turasów i innych muslimów. Tereny zadbane, samochód można spokojnie na ulicy na noc zostawić otwarty. Polecam odwiedzić, jest co zwiedzać a widoki na lokalnych trasach latem są na prawdę piękne.
Obecnie rezyduję na zachodzie, w mieście gdzie 9 na 10 spotkanych na ulicy ludzi to ciapaty. Centrum miasta ładne, nawet jakby zadbane, ale poza ścisłym centrum jest masakra ... tam gdzie są turasy, tam jest brudno. Mieszkali u mnie w bloku kilka miesięcy jacyś robotnicy, to śmieci wywalali albo przed balkon, albo zostawiali gdzieś między drzwiami a śmietnikiem i lokalne zwierzęta się do nich dobierały. Ogólnie - tragedia! Samochód dla własnego spokoju zostawiam pod oknem.
PS Wódka z Kauflanda jest obrzydliwa ... nawet ta niby "Polska" ...
Brawo, prawdę powinno się mówić w każdej durnej telewizji, nie tylko TVP, ale i TVN - niektórzy przynajmniej na wizji mówią, co myślą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów