Są i cycki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ciekaw jestem jakie ambitne hobby mają ludzie, którzy krytykują konwenty inne zjazdy.
Ktoś lubi fantastykę, to jedzie se na takie coś, nie lata na co dzień tak przebrany, robi to okazjonalnie, bo jest w swojskim gronie i sprawia mu to frajdę.
Nikt nie każde się przebierać, ale swoją drogą fajnie se pojechać na takie coś, chociażby dla łachu z przebrań, poznać ludzi, kurwa, znaleźć dziewczynę, co lubi gry komputerowe
Ktoś lubi fantastykę, to jedzie se na takie coś, nie lata na co dzień tak przebrany, robi to okazjonalnie, bo jest w swojskim gronie i sprawia mu to frajdę.
Nikt nie każde się przebierać, ale swoją drogą fajnie se pojechać na takie coś, chociażby dla łachu z przebrań, poznać ludzi, kurwa, znaleźć dziewczynę, co lubi gry komputerowe
Pyrkon co za zwalona nazwa, jakiś idiota to wymyślił
pyrkon kurwa ja pierdole
pyrkon no nie moge
pyr pyr pyr pyr wieśniaki
pyrkon kurwa ja pierdole
pyrkon no nie moge
pyr pyr pyr pyr wieśniaki
0:40 Cycków nie ma, ale jest Jezus
Martha93 napisał/a:
Akurat znam trzy dziewczyny, które robiły cosplay'e(Jinx, Arctic Warfare Caitlyn i Mafia Jinx , więc co się udzielasz jak nic nie wiesz. Mam zdjęcia jak same od podstaw robiły bronie i stroje... Nawet dobrze grają w lol'a.
No i gdzie te zdjęcia panienek od cosplayów które ostatnio zwabiłem na sadistica? "Cosplayerówy" to kłamliwe... panie. (oprócz @ayu-ai , szacuneczek dla niej)
Jak się dziwki odstawiają na dyskoteki w wymyślne fatałaszki, to nikt nie robi afery. Jak dresiki wbijają w przyciasne koszulki to jest spoko. Jak się ludziska przebierają na sylwestrowy bal, a potem obrzygują własne stroje - wszystko w porządku. Ale jak grupka zapaleńców pomęczy się nad strojami, uszyje, pomaluje, chuje muje, a później wbije w tym na kilkudniowy konwent to "aby pokazać się w pajackich ciuszkach" i "co za zwalona nazwa". Umrzyjcie hipokryci jebani.
Ta muzyka, zawszę jak ją słyszę to w mojej głowie pojawia się jedno zdanie "Weź, weź go do buzi".
A miałem jechać, ja pierdole...
Deadpool zajebisty!!!
W domu mam stanowczo lepsze cycki.
niezłe przebierańce to ja miałem w podstawówce...zorro był... był batman... kowboj i indianin... i mumia na szybkiego w kiblu na przerwie papierem heeh... to były czasy. ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów