Są i cycki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wychodzi z nory tylko aby pokazać się w pajackich ciuszkach, żałosne...
JesusChytrus napisał/a:
Jak widać Jezu sam się dobrze bawisz wiec o co Ci chodzi...
Pedalskie ciuszki, ale ile ja się cycków namacałem, nawąchałem i całusów dostałem w przebraniu rycerza to mozesz mi pałe obcmokać jezu, skoro cyckami gardzisz.
Taka sytuacja.
pierdoliłem twojego starego i starą.
Aj zaraz zaczną się pociski kozaki vs komputerowcy
Jestes tu niecale 2 miesiace, a juz najebales prawie 500 postow z ktorych malo ktory ma jakas sensowna tresc.Nie lubie cosplayow,ale wkurwiasz mnie i w sumie chyba wszystkich uzytkownikow wiec wypierdalaj.To, ze ktos sie bawi dobrze w ten czy inny sposob nie jest twoja sprawa a to,ze boli cie dupa bo pewnie sam siedzisz na chacie i nie masz nic lepszego do roboty niz pierdolic na lewo i prawo nie jest z kolei nasza.Tak wiec : wszyscy mamy cie gleboko w dupie,przestan pierdolic jak potluczony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów