Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słucham tylko diskopolo - ten krzyczący nie umyty spocony pan to jakaś znana osoba?
Tak to kolo penetrujący na co dzień twój odbyt. A tak na poważnie to głupiego suchara nie potrafisz skręcić a bierzesz się za sarkazmy.
może dlatego że ma dwa lata, huj wie
ale akcja, ja mam dwie gitary ale syn nie chce na nich grać,
może dlatego że ma dwa lata, huj wie
To dlatego, że masz łupież.
To dlatego, że masz łupież.
Potwierdzam. Tez mam lupiez i nie gram na gitarze
można bez LGBT ? Oczywiście że można , świat nie jest tylko różowy jak w Warszawie
Zapomniałeś jeszcze dodać jak w Łodzi, Wrocławiu, Gdańsku, Poznaniu, Krakowie.
Nie wiem jak ktokolwiek może przyznawać się do słuchania disco polo, nawet w formie żartu, przecież to wstyd porównywalny do wystąpień księdza Natanka.
Wbrew pozorom, prócz młodych metaluchów, którzy jeszcze nie wyrośli z niemycia się i jedzenia kotów i starych oblanych potem i zarostem pod pachami większym niż broda gandalfa miłośników czarnej mszy, to disco-polo słucha prawdopodobnie co drugi polak, biorąc pod uwagę, popularność muzyki na różnych festynach, festiwalach (prócz brudstocku), na weselach, na dyskotekach, (nawet w klubach). Mam na myśli, że słucha, a nie że ma wszystkie płyty Zenka i Boysów.
A i jeszcze, co druga osoba, podkreślam.
To że jesteśmy sadolami, i w towarzystwie wzajemnej adoracji, nie znaczy, że dookoła nas wszyscy też słuchają metalu. Polecam czasem ogolić paszki, umyć się i wyjść na świeże powietrze i nie mówię tu o wyjściu na koncert, lub na Vipa Z komandosem.
Wbrew pozorom, prócz młodych metaluchów, którzy jeszcze nie wyrośli z niemycia się i jedzenia kotów i starych oblanych potem i zarostem pod pachami większym niż broda gandalfa miłośników czarnej mszy, to disco-polo słucha prawdopodobnie co drugi polak, biorąc pod uwagę, popularność muzyki na różnych festynach, festiwalach (prócz brudstocku), na weselach, na dyskotekach, (nawet w klubach). Mam na myśli, że słucha, a nie że ma wszystkie płyty Zenka i Boysów.
A i jeszcze, co druga osoba, podkreślam.
To że jesteśmy sadolami, i w towarzystwie wzajemnej adoracji, nie znaczy, że dookoła nas wszyscy też słuchają metalu. Polecam czasem ogolić paszki, umyć się i wyjść na świeże powietrze i nie mówię tu o wyjściu na koncert, lub na Vipa Z komandosem.
Miliardy much jedzą gówno więc nie mogą się mylić i też powinniśmy zacząć jeść gówno.
To, że znaczna część obywateli tego pseudo państwa słucha wyrobów muzyczno-podobnych to powód do ubolewania a nie do dumy.
Miliardy much jedzą gówno więc nie mogą się mylić i też powinniśmy zacząć jeść gówno.
To, że znaczna część obywateli tego pseudo państwa słucha wyrobów muzyczno-podobnych to powód do ubolewania a nie do dumy.
Ja tylko odniosłem się, do frazy "nie wiem jak ktokolwiek(...)", chodziło mi o udowodnienie, że siła w disco-polo, przebija jakąkolwiek inną siłę w naszym państwie, jeśli chodzi o liczbę ludzi słuchających.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów