Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.Słucham tylko diskopolo - ten krzyczący nie umyty spocony pan to jakaś znana osoba?
ale akcja, ja mam dwie gitary ale syn nie chce na nich grać,
może dlatego że ma dwa lata, huj wie
Wbrew pozorom, prócz młodych metaluchów, którzy jeszcze nie wyrośli z niemycia się i jedzenia kotów i starych oblanych potem i zarostem pod pachami większym niż broda gandalfa miłośników czarnej mszy, to disco-polo słucha prawdopodobnie co drugi polak, biorąc pod uwagę, popularność muzyki na różnych festynach, festiwalach (prócz brudstocku), na weselach, na dyskotekach, (nawet w klubach). Mam na myśli, że słucha, a nie że ma wszystkie płyty Zenka i Boysów.
A i jeszcze, co druga osoba, podkreślam.
To że jesteśmy sadolami, i w towarzystwie wzajemnej adoracji, nie znaczy, że dookoła nas wszyscy też słuchają metalu. Polecam czasem ogolić paszki, umyć się i wyjść na świeże powietrze i nie mówię tu o wyjściu na koncert, lub na Vipa Z komandosem.
Miliardy much jedzą gówno więc nie mogą się mylić i też powinniśmy zacząć jeść gówno.
To, że znaczna część obywateli tego pseudo państwa słucha wyrobów muzyczno-podobnych to powód do ubolewania a nie do dumy.