Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Młody pewno do końca życia będzie szczać w porty ze szczęścia za każdym razem jak sobie to przypomni.
W liceum koleżanki ślimaka będą zostawiać jak im to pokaże
Słucham tylko diskopolo - ten krzyczący nie umyty spocony pan to jakaś znana osoba?
Dave Grohl. Był perkusistą Nirvany, potem liderem Foo Fighters, dużo zrobił dobrego dla muzyki rockowej.
Dave Grohl. Był perkusistą Nirvany, potem liderem Foo Fighters, dużo zrobił dobrego dla muzyki rockowej.
zapomniales byc toksyczny.
bez obrazy kolego ale Że masz twarz w pobliżu jaj kolegi i masaż krtani kutasem od wewnątrz to nikogo to nieninteresujeSłucham tylko diskopolo - ten krzyczący nie umyty spocony pan to jakaś znana osoba?
Młody pewno do końca życia będzie szczać w porty ze szczęścia za każdym razem jak sobie to przypomni.
Ty za to będziesz miał zawsze suche gacie...
Dave Grohl
Się spasł jebany, pamiętam go z czasów Foo Fighter, na teledyskach i koncertach jak "Pretender" było w większej modzie, był chudy, tutaj widać już dodatkowe kilogramy
Się spasł jebany, pamiętam go z czasów Foo Fighter, na teledyskach i koncertach jak "Pretender" było w większej modzie, był chudy, tutaj widać już dodatkowe kilogramy
No on ma już 50 lat.
Młody po tej akcji dostał tą gitarę. Myślę że znalazł (a raczej dostał)drugą połowę.
Słucham tylko diskopolo - ten krzyczący nie umyty spocony pan to jakaś znana osoba?
Nie wiem jak ktokolwiek może przyznawać się do słuchania disco polo, nawet w formie żartu, przecież to wstyd porównywalny do wystąpień księdza Natanka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów