📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Osobiscie nie znosze jak wbija ktos i trolluje podczas gry, ale gdy sie to oglada to jest przesmieszne jak ludzie sie wkurwiaja
grzesiu rozj*ebal system, a dla debili którzy nie potrafią zmutować gracza na serwerze karny kutas
na dzień dzisiejszy jesteś moim ulubionym trolem
a tamci śmiertelnie poważni ehhhh CS-owe muły :/
a tamci śmiertelnie poważni ehhhh CS-owe muły :/
Sanity is for the weak
MCgrzesio to jest przekozak. Nie dość że robi najlepsze przeróbki rapu (głównie Eldo) to jeszcze widać że jest bardziej wszechstronny i umie zajebiście trollować. Chłopaczyna może zwojować internet.
lordi2 napisał/a:
ventrillo busters w polskiej edycji
PRzeciez ventrilo busters sa tez w Polsce
pomimo że nie znoszę csa to mnie rozjebało widać tu jakimi napinaczami są zwykle gracze csa
-Ty Grzesiu mam do Ciebie pytanie , odpowiesz mi?
-NO
-Skąd bierzesz towar?
-No ide!
-O kurwa ...
Haha koleś jest bezbłędny !
-NO
-Skąd bierzesz towar?
-No ide!
-O kurwa ...
Haha koleś jest bezbłędny !
Rozwala mnie ta Angelika , która żeby nie mylono jej z 12 chłopcem dopisała do nicku ONA. A troll przedni ;p
Trochę się grało w tego cs'a Najlepsza beka jest z tego, że istnieje opcja zmutowania każdego gracza dla siebie osobiście... Każdy inetowy napinacz bez problemu by sobie go zbanował ale wiadomo lepiej pożucać kur i pozginać kozaka przez neta =p
Zacne, z pomysłem.
- Yoda
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów