Dostałem nagranie od świada całego cyrku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dostałem nagranie od świada całego cyrku.
Ło jesu... krzesłem rzucił, gazem psiknął...
No fchuj afera i makabra...
Moje miasto, lezka w oku....
Przynajmniej żadna czarna małpa w klapkach nie morduje wszystkich dookoła z glocka 18.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Ło jesu... krzesłem rzucił, gazem psiknął...
za to wy w tych stanach zjednoczonych to nie macie takiego ładu i porządku, prawda..?
Kolega pewnie po tych traumatycznych scenach agresji korzysta z pomocy psychologa
O jaaaaaa ale zadyma, ja pierdole...
Co byś zrobił jakbyś zobaczył na sunrisie w Kołobrzegu 100 napierdalajacych się, naćpanych, wytatuowanych sterydów? Trzepalbys do dzisiaj
Co byś zrobił jakbyś zobaczył na sunrisie w Kołobrzegu 100 napierdalajacych się, naćpanych, wytatuowanych sterydów? Trzepalbys do dzisiaj
ra0mir napisał/a:
O jaaaaaa ale zadyma, ja pierdole...
Czasy się zmieniają, ochrona cywilizuje. W latach 90 nie było by gazu tylko te cwaniaczki od krzeseł leżeli by skatowani przez ochronę w kałużach krwi czekając na transport do pobliskiego OIOM u
IDIOTĘ CLUB chyba raczej. Do takich lokali zazwyczaj chodzą najebane wodka parkowa na „biforze” Karyny z napompowanymi Brajanami, wiec nie ma się co spodziewać spokojnej zabawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów