📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Ja bym nie wytrzymał. Dziewczyny pijcie tylko szampana. Bo będziecie wyglądać jak ta chora zdzira:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolega się pytał o adres tego bloku w którym byli na klatce schodowej. Z tego co ustaliłem to na reklamie budowy jest:
ul.Starowiślna 11, 03-193 Warszawa "Port Żerań"
Pomożecie?
Pomożecie?
Kosmodysk napisał/a:
Kolega się pytał o adres tego bloku w którym byli na klatce schodowej. Z tego co ustaliłem to na reklamie budowy jest:
Pomożecie?
A po co Tobie ten adres?
bakus1233 napisał/a:
A po co Tobie ten adres?
Przecież napisał wyraźnie, że kolega prosi. Może kumpel romantyk i na randkę chce panienkę zaprosić, a po randce może do domu odprowadzić i może buziaka skraść lub za rączkę potrzymać.
Chuj z tym czy ją wydymał czy nie poza nagraniem, ale gościu poczuł się jakby spełniał jakąś misję policyjną i moim zdaniem ją dodatkowo prowokował, mógł olać po pierwszych paru zdaniach i pojechać dalej.
Up@ Łatwa dupa w Warszawie chętna na opierdolenie gały, woła chłopów do domu i rozbiera się sama.
A Ty się pytasz po co koledze adres
Widać że zdesperowany
A tak poza tym to Ona nie jest ani naćpana, ani pijana.
To po prostu pełna kultury typowa warszawianka
Często spotykana postać w samochodach na drodze (tutaj akurat bez auta)
Widać że zdesperowany
tigerqaz napisał/a:
Up@ Łatwa dupa w Warszawie chętna na opierdolenie gały, woła chłopów do domu i rozbiera się sama.
Widać że zdesperowany
Jak macie sobie ochotę poruchać i średnio wam idzie z kobietami, to lepiej odłożyć 150-200zł i pójść do jakiejś pani z roksy. Dlaczego? Widać po zachowaniu tej laski z filmu, że ma najebane w głowie. Będzie udawała chętną a później jej coś odpierdoli i oskarży cię o gwałt. Dla waszego dobra trzymajcie się z daleka od takich pierdolniętych kobiet.
Samuelcio napisał/a:
czy autor tego filmu jest slepy czy wieczny prawiczek
Jak najebana lub naćpana baba mówi do niego "grubasie", to wyobraź sobie jaki "słodki misiu" musiał się przy niej zatrzymać tą Audi
No i kamerzysta jak zwykle dał dupy, a miała dać ta miła pani. Gdzie reszta filmu? jak to się skończyło się?
bez cenzury dawac tepaki jebane
edit. no sorry poniosło mnie najebana zwyczajnie w cale nie musiała być naćpana niektórym kobietom dopierdala po alkoholu nie wiedzą co się dzieje plotą jakieś kocopoły bez ładu i składu a na trzeźwo mogą być całkiem dobrymi babami.
edit. no sorry poniosło mnie najebana zwyczajnie w cale nie musiała być naćpana niektórym kobietom dopierdala po alkoholu nie wiedzą co się dzieje plotą jakieś kocopoły bez ładu i składu a na trzeźwo mogą być całkiem dobrymi babami.
Właściwie to.. marzy mi się takie trafienie
W sumie niezły tupet trzeba mieć aby, samemu się wylewając, mówić do innego per grubasie.
Co do samej sytuacji to nie wiem jak ja bym się zachował i fakt, że to kobieta a nie facet wcale nie ułatwia zadania.
Co do samej sytuacji to nie wiem jak ja bym się zachował i fakt, że to kobieta a nie facet wcale nie ułatwia zadania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów