18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
bloodwar 2019-12-13, 12:16 34
Jebany ulaniec

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
incu 2019-12-13, 12:18 26
ale poryte kurwisko
Zgłoś
wilkoala 2019-12-13, 12:22 35
Będziesz zostaniesz zniszczony!!!
Konfiskuje ten tekst.
Zgłoś
poligon6 2019-12-13, 12:28 7
Mógł ja wyruchać miałby spokój.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-13, 12:35 50
Nie wiem jak wy ale za te jebania mnie i że klepie mój samochód oraz że zabije moje dzieci...... To bym jej wyjebał łokcia na łeb i odholował gdzieś na pas zieleni..... Nie mam czasu na pierdolenie się z podczłowiekiem i ich zwidami a tak to wszyscy stoimy w korku przez tego walenia ...... Ale nie chuj lepiej czekać te 15min na pały i się użerać z ćpunem....
Zgłoś
dyhayne 2019-12-13, 12:39
Wielki chuj z tego nagrania wynika, no może poza tym że policja do tego typu zgłoszeń się nie pali, inna sprawa jeśli był by to inwalida na wózku w parku
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-12-13, 12:41 6
poligon6 napisał/a:

Mógł ja wyr*chać miałby spokój.

Widać że dziewczyna chciała tylko komuś opierdolić kiełbachę, a że miała gardziel zdezynfekowaną alkoholem, to wcale bym się nie obawiał syfa. Gość to skończona ciota, wcale się nie dziwię że chciała mu najebać sęków.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Wiewór 2019-12-13, 12:43 6
Gratuluję polskiej policji szybkiej reakcji. Zawsze możemy na was liczyć.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Sajlenthill 2019-12-13, 12:44 56
patitati napisał/a:

Widać że dziewczyna chciała tylko komuś opierdolić kiełbachę, a że miała gardziel zdezynfekowaną alkoholem, to wcale bym się nie obawiał syfa. Gość to skończona ciota, wcale się nie dziwię że chciała mu najebać sęków.

To, że ty byś pchal w byle dziurę to już zostaw dla siebie.
Zgłoś
Kreciol51 2019-12-13, 13:00 1
"Wypierdalaj od K#rwy" XDDD
Coś jej się pojebało z tyłu głowy. XD
A tak serio powinien ją zglebować na ziemię, ręce skrępować, by się patuska nie rzucała i czekać na policję..
Tylko od tego czekania chłop mógłby umrzeć
Zgłoś
McQurwa 2019-12-13, 13:03
jakaś nowa sorta dopalaczy krąży po W-wie

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
otomin 2019-12-13, 13:14 22
silwerbalk napisał/a:

Nie wiem jak wy ale za te jebania mnie i że klepie mój samochód oraz że zabije moje dzieci...... To bym jej wyjebał łokcia na łeb i odholował gdzieś na pas zieleni..... Nie mam czasu na pierdolenie się z podczłowiekiem i ich zwidami a tak to wszyscy stoimy w korku przez tego walenia ...... Ale nie chuj lepiej czekać te 15min na pały i się użerać z ćpunem....

Takie bajki najbardziej bawią. Typiare z łokcia i jeszcze najebaną. Dobre bajki masz. Wystarczylo by ją ściągnąć z tej ulicy i położyć ją na trawie, ewentualnie delikatnie wykręcić łapy ale nie napierdalac bo można zabić. Ale ty to musisz być wojownikiem w takich akcjach . Wpadasz na typa, raz dwa trzy, pach pach o po typie a ty lecisz dalej.

Zgłoś
b................3 2019-12-13, 13:20 14
Gdyby to był jakiś facet, to dostałby pewnie po ryju i tyle. Kobiety nie uderzysz, bo zaraz cię zniszczą. Facet z kamerką świetnie się zachował. Na chłodno nagrywał dowód i czekał na przyjazd policji. Cóż więcej można zrobić w tej sytuacji
Mam nadzieję, że ta kobieta nie ma dzieci.
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-13, 13:27 3
otomin napisał/a:

Takie bajki najbardziej bawią. Typiare z łokcia i jeszcze najebaną. Dobre bajki masz. Wystarczylo by ją ściągnąć z tej ulicy i położyć ją na trawie, ewentualnie delikatnie wykręcić łapy ale nie napierdalac bo można zabić. Ale ty to musisz być wojownikiem w takich akcjach . Wpadasz na typa, raz dwa trzy, pach pach o po typie a ty lecisz dalej.

Acha czyli ty byś czekał aż zaćpana syfiara wpierdoli ci kose i byś za nią łaził albo byś się z nią szarpał..... Próbowałeś kiedyś położyć typa po amfie..... Życze powodzenia typ jest jak jebany robocop ma wyjebane na twoje wykręcanie rąk a tylko go wkurwiasz.... Jedyne co go położy to jebnięcie w nos z całej kurwy a nawet to nie koniecznie i nie nie jestem ulicznym wojownikiem ale też nie jestem piwniczakiem co nie wychodzi z piwnicy od urodzenia bo matka się wstydzi pokazać to co zmajstrowała z sąsiadem......

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów