Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Mógł ja wyr*chać miałby spokój.
Widać że dziewczyna chciała tylko komuś opierdolić kiełbachę, a że miała gardziel zdezynfekowaną alkoholem, to wcale bym się nie obawiał syfa. Gość to skończona ciota, wcale się nie dziwię że chciała mu najebać sęków.
Widać że dziewczyna chciała tylko komuś opierdolić kiełbachę, a że miała gardziel zdezynfekowaną alkoholem, to wcale bym się nie obawiał syfa. Gość to skończona ciota, wcale się nie dziwię że chciała mu najebać sęków.
To, że ty byś pchal w byle dziurę to już zostaw dla siebie.
Coś jej się pojebało z tyłu głowy. XD
A tak serio powinien ją zglebować na ziemię, ręce skrępować, by się patuska nie rzucała i czekać na policję..
Tylko od tego czekania chłop mógłby umrzeć
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Nie wiem jak wy ale za te jebania mnie i że klepie mój samochód oraz że zabije moje dzieci...... To bym jej wyjebał łokcia na łeb i odholował gdzieś na pas zieleni..... Nie mam czasu na pierdolenie się z podczłowiekiem i ich zwidami a tak to wszyscy stoimy w korku przez tego walenia ...... Ale nie chuj lepiej czekać te 15min na pały i się użerać z ćpunem....
Takie bajki najbardziej bawią. Typiare z łokcia i jeszcze najebaną. Dobre bajki masz. Wystarczylo by ją ściągnąć z tej ulicy i położyć ją na trawie, ewentualnie delikatnie wykręcić łapy ale nie napierdalac bo można zabić. Ale ty to musisz być wojownikiem w takich akcjach . Wpadasz na typa, raz dwa trzy, pach pach o po typie a ty lecisz dalej.
Mam nadzieję, że ta kobieta nie ma dzieci.
Takie bajki najbardziej bawią. Typiare z łokcia i jeszcze najebaną. Dobre bajki masz. Wystarczylo by ją ściągnąć z tej ulicy i położyć ją na trawie, ewentualnie delikatnie wykręcić łapy ale nie napierdalac bo można zabić. Ale ty to musisz być wojownikiem w takich akcjach . Wpadasz na typa, raz dwa trzy, pach pach o po typie a ty lecisz dalej.
Acha czyli ty byś czekał aż zaćpana syfiara wpierdoli ci kose i byś za nią łaził albo byś się z nią szarpał..... Próbowałeś kiedyś położyć typa po amfie..... Życze powodzenia typ jest jak jebany robocop ma wyjebane na twoje wykręcanie rąk a tylko go wkurwiasz.... Jedyne co go położy to jebnięcie w nos z całej kurwy a nawet to nie koniecznie i nie nie jestem ulicznym wojownikiem ale też nie jestem piwniczakiem co nie wychodzi z piwnicy od urodzenia bo matka się wstydzi pokazać to co zmajstrowała z sąsiadem......
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów