📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nastawiajac na szybszy spacer wciagalby ponad 80 metrowa kreske w minute!
level: amy winehouse.
level: amy winehouse.
Dla tych którzy przyszli na świat kiedy Magik umarł. Na pewno nie słyszeliście:
5:05 - Josh rzucił "wyzwanie" Amy i proroctwo się spełniło
Cytat:
I pamiętajcie dzieci zaczyna się niewinnie a kończy się na wstrzykiwaniu marihuany
Marihunaen ? w żadnym wypadku.
ale ten Karamba jest chujowy, po tym kawałku słychać ze o marihujanie wiedzę to on ma z telegazety
DarthV, Mimo, że nie trawie hh/rapu to stary Karramba i Kaliber 44 byli jedynymi przedstawicielami tego gatunku, których mogłem z przyjemnością słuchać.
Post trochę z dupy wyciągnięty odnośnie tematu, ale trudno.
Post trochę z dupy wyciągnięty odnośnie tematu, ale trudno.
tak mi się przypomniał cytat z 13 posterunku (jeden z lepszych odcinków) : "zaczynasz od kieliszka, a kończysz na wiadrze"
ps: watch?v=kV76IzobWko goła kaśka:D
ps: watch?v=kV76IzobWko goła kaśka:D
Marihuany się nie wstrzykuje! Marihuanę się wciąga...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów