18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ćpanie
R................i • 2017-04-13, 10:46
Powiedziałem sobie, że muszę przestać ćpać...

Ale co ja będę słuchał jakiegoś ćpuna.
Zgłoś
Gwardek 2017-04-13, 11:05
Wreszcie znalazłem odpowiednią wymówkę, żeby dalej ćpać
Zgłoś
nowynick 2017-04-13, 15:22 1
Kurde wczoraj sobie powiedziałem żeby tyle nie chlać, ale coś czuje, że dziś zignoruje tego alkoholika...
Zgłoś
Mom and Death 2017-04-13, 15:36 1
ahahah, dobre kurwa

Zgłoś
mar077 2017-04-13, 16:05 1
A ja srac. Ale nie bede sluchal zasranca.
Zgłoś
Cybuch88 2017-04-13, 17:33
to samo gówno było na temat alko na jakimś kwejku
Zgłoś
elektr0n1ka 2017-04-13, 18:54 6
Wczoraj miałem wziąć prysznic, a zamiast tego znowu wziąłem mefedron. Kurwa.
Zgłoś
MrOstry 2017-04-13, 19:24
Miało być "Ale co ja będę słuchał jakiegoś ćpuna CO MÓWI SAM DO SIEBIE" geniuszu.
Zgłoś
gustav665 2017-04-13, 21:44
ja sobie tak powiedziałem 5 lat temu i się trzymam, jedna z najlepszych decyzji jaką można podjąć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów