📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
udaje jebany lata praktyki
Aktorstwo lvl hard, już czerwony płyn nawet rozsmarował.
To był pierwszy filmik z Krysią który obejrzałam kilka razy pod rząd
Ale masa zawistnych polaczków w komentarzach.
Zajebistym piłkarzem to np jest Messi , a jeśli chodzi o pieniądze to Ja i jak wielu ludzi nie zazdroszczą mu tego . Zobacz Messi tez ma pewnie kupę kasy a ja go jednak uważam za lepszego piłkarza i NIE dlatego że ma tę twoją masę pieniędzy . To tak samo jak bym z kimś rozmawiał ale o skoczkach.
N:-Adam Małysz jest lepszy od Janne Ahonen
O:-Nie , Janne Ahonen ma więcej kasy i jest lepszy.
(Dla niekumatych N-nadawca , O-odbiorca)
"Pierdolicie że piękniś itp, prawda jest taka że jest zajebistym piłkarzem, ma mase pieniędzy i mu zazdrościcie... A oberwał konkretnie."
Zajebistym piłkarzem to np jest Messi , a jeśli chodzi o pieniądze to Ja i jak wielu ludzi nie zazdroszczą mu tego . Zobacz Messi tez ma pewnie kupę kasy a ja go jednak uważam za lepszego piłkarza i NIE dlatego że ma tę twoją masę pieniędzy . To tak samo jak bym z kimś rozmawiał ale o skoczkach.
N:-Adam Małysz jest lepszy od Janne Ahonen
O:-Nie , Janne Ahonen ma więcej kasy i jest lepszy.
(Dla niekumatych N-nadawca , O-odbiorca)
Pierdolicie, nawet z rozjebanym łukiem brwiowym zdobyl gola hah
Pierdolicie fani tej małej, śmierdzącej pchły. C. Ronaldo jest od was 200% bardziej męski brzuchacze. Tylko piwsko umiecie pić cioty.
@Carol wkleiła byś swoje zdjęcie w avatar a nie z neta ściągasz A Ronaldo to pizda, nawet wiele fanów realu go nie trawi
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
dostanie wiecej odszkodowania niz wy wszyscy razem wzieci przez cale zycie zarobicie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów