📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale go pocisneliście.. nie pogada kurwa. on w tym czasie jedzie do domu swoją R8 gdzie czeka na niego rosyjska cipka
Krwawi jakby mu ktoś zajebał brzozową gałęzią!
Chuj sam wbiegł na chłopa. Jescze sie patrzył czy leci i wbiegł w niego hahaha xD szczyt wszystkiego
Pewnie symuluje, jak zawsze
Napisałbym, że dobrze tak frędzlowi - ale lepiej nie będę, bo za chwilę posypałyby się komentarze, że i tak zarabia pierdyliard razy więcej ode mnie i że w ogóle to jak ja śmiem...
ta, pierdolicie, ze pizda i lalus, a ciekawe ilu z was kozaki daloby sie szyc na zywo i potem gralo jeszcze przez 45min.
@up - uwierz mi, że niektórzy z nas nawet nie chcieliby żadnego zszywania. Tylko później brzydsze blizny zostaja.
Jarają sie niektorzy ta pchłą z barcelony, ale chyba nie widzieli jaki to jest cham i buc, moge wam podeslac kilka materialow z nim w roli glownej, np jak dyskretnie opluł zawodnika z przeciwnej druzyny
Damundo napisał/a:
W końcu stracił dziewictwo.
Zapewne ruchał więcej dziewczyn niż ty waliłeś sobie konia.
@taksik001
też homo jak ta pani z roz jebanym okiem z filmiku?
a Ty jemruz nie mierz wszystkich swoiją miarą
też homo jak ta pani z roz jebanym okiem z filmiku?
a Ty jemruz nie mierz wszystkich swoiją miarą
taksik001 napisał/a:
Pierdolicie że piękniś itp, prawda jest taka że jest zajebistym piłkarzem, ma mase pieniędzy i mu zazdrościcie... A oberwał konkretnie.
A dupa cie nie piecze?
Gdyby to lessi dostał, to w momencie uderzenia połowa graczy Barcelony by upadła na ziemie z płaczem, na interii byłoby 100 artykułów o zamachu na Lessiego, a Guardiola wypowiadałby się w zachodniej TV, mówiąc o tym, jakim wspaniałym piłkarzem kiedyś był lessi. Rządy wielu krajów wymusiłyby na UEFA zmiane przepisów, a osoba która uderzyła lessiego musiałaby przedwcześnie zakończyć kariere. Ale to sie stało Ronaldo, a nie tej pchle, Ronaldo to pedał i mu się należy. Bóg jest nietykalny.
Pojeby.
Pojeby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów