📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam jak wygrałem konsolę PSOne z Crashem Team Racing w konkursie mirindy. To była radość...
Trudno nie pamiętać tej zajebistej gry Jednak piwka nie dam z wiadomych przyczyn
Mam tą Epicką Grę na emulatorze androida, tak samo jak Spyro!
Niestety nie posiadam PS1 Aż łezka mi się w oku pojawiła jak sobie przypomnę te wspaniałe czasy z dzieciństwa, gdzie gry tak nie uzależniały i zabawa na podwórku/polu była zawsze na pierwszym miejscu, a gierki niezłym urozmaiceniem!
Tak, kurwa... wzruszyłem się, a ten który miał takie wspomnienia i bedzie chciał udawać wielce twardego chujka niech siedzi cicho.
Niestety nie posiadam PS1 Aż łezka mi się w oku pojawiła jak sobie przypomnę te wspaniałe czasy z dzieciństwa, gdzie gry tak nie uzależniały i zabawa na podwórku/polu była zawsze na pierwszym miejscu, a gierki niezłym urozmaiceniem!
Tak, kurwa... wzruszyłem się, a ten który miał takie wspomnienia i bedzie chciał udawać wielce twardego chujka niech siedzi cicho.
Grałem we wszystkie części. 1-3 najlepsza. Wyścigi spoko, Crash Bash też niczego sobie z kumplami całe dnie siedzieliśmy przed konsolą (wtedy to jakieś 2-3h dziennie + reszta na dworze),a czemu? Bo rodzice więcej siedziec nie pozwalali przed konsolą a na dworze i tak było zawsze co robic. I to byly kurwa czasy.
Nie ma przypadkiem punktu w regulaminie, że za teksty "kto nie pamięta ten gimb" ostrzeżenie+kasowanie posta?
nowynick, może ci się wydawać dziwne, ale są ludzie którzy w wieku 20-100 lat nadal grają w gry i te popularniejsze raczej kojarzą.
Cała ta dyskusja jest jakaś jałowa. Jeśli ktoś jest starszy to dla mnie jedynie przykre. Więcej przeżył, ale mniej czasu mu zostało.
W każdym takim temacie powinien być koment: Haha, jebane staruchy całe życie przede mną, a wy się szykujcie do trumny. Czy coś w ten deseń może w końcu byłby spokój.
Uwaga, zaczynam!
Jebane, stare capy do spania. Młodzi górą. Nie pamiętam i dlatego jestem lepszy od was. Całe życie przede mną!
PS: Zapomniałem, że mam 104 lata. Wybaczcie.
Kto nie widział filmu "Zazdrość" ten gimbus. Haha
nowynick, może ci się wydawać dziwne, ale są ludzie którzy w wieku 20-100 lat nadal grają w gry i te popularniejsze raczej kojarzą.
Cała ta dyskusja jest jakaś jałowa. Jeśli ktoś jest starszy to dla mnie jedynie przykre. Więcej przeżył, ale mniej czasu mu zostało.
W każdym takim temacie powinien być koment: Haha, jebane staruchy całe życie przede mną, a wy się szykujcie do trumny. Czy coś w ten deseń może w końcu byłby spokój.
Uwaga, zaczynam!
Jebane, stare capy do spania. Młodzi górą. Nie pamiętam i dlatego jestem lepszy od was. Całe życie przede mną!
PS: Zapomniałem, że mam 104 lata. Wybaczcie.
Kto nie widział filmu "Zazdrość" ten gimbus. Haha
Cytat:
Objaśnienie dla gimbów: Zazdrość – polski film niemy z 1922 roku. Film nie zachował się do naszych czasów. Alternatywne tytuły: Tragedia pensjonarki i Tragedia zhańbionej.
Fajne czasy, jak się u kumpla siedziało do późna i na pleju napierdalało
Wiem wiem, zaraz będzie lawina nienawiści, ale...
Czy ja KURWA trafiłem na strone gryonline czy na SADOLA?
No kurwa!
Poza tym gra fajna
Czy ja KURWA trafiłem na strone gryonline czy na SADOLA?
No kurwa!
Poza tym gra fajna
a któryś bardziej zaznajomiony w tematyce emulacji ?,bo wszedł bym w dłuższą dyskusje tez mam kilka emulatorów ale planuje sobie zbudować mame arcade maschine,może ktoś z was ma i podpowie na priv gdzie części zdobyć w Pl....
teraz jest o tyle pieknie , ze wszystkie te gierki dzialaja na emulatorach, mozna grac na kompach, tabletach i telefonach a ze wzgledu na mozliwosci konfiguracji shaderow, ustawien graficznych itp wyglada to lepiej niz w oryginale, ikaruga z dreamcasta emulowana jest lepsza od wznowienia, crash to wiadomo... best of the best of the best - cytujac klasyka z mib
Gier tego typu brakuje mi na PS3. Strasznie mało jest takich platformówek ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów