📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jo beka... nie mogę Pamietać bo na moim PC nigdy tego nie miałem pozdrawia pierwsze podejście do pierwszego roku Eti
Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
wytrzeszcz5 napisał/a:
Jo beka... nie mogę Pamietać bo na moim PC nigdy tego nie miałem pozdrawia pierwsze podejście do pierwszego roku Eti
To nie było na PC tylko na PS1 buraku.
@wytrzeszcz5 o chuj ci chodzi. koles pisze o starej zajebistej grze a ty kurwa wyjezdzasz ze studiujesz na eti. gdzie tu kurwa zwiazek? widac ktos tu w koncu ze wsi ucieka ...
a ja pamietam, bo mialem, ale bylem tez w gimnazjum a w crasha gralem w podstawowce.
wiec jak to jest? jestem dalej "gimbem" czy jak?
wiec jak to jest? jestem dalej "gimbem" czy jak?
Oskarboss96 napisał/a:
Kto nie pamięta ten gimb
jeśli ktoś z Was pamięta tą grę musiał uczęszczać do gimnazjum i był gimbem, Jak ja kończyłem 8 klasę szkoły podstawowej to szczytem techniki był 4.86, a o PS1 to się nikomu nie śniło nawet. To jak jest z tym Waszym wiekiem co tak ściemniacie nagminnie?
jebać ps1,ps2,ps3,ps4. pegazus dziwko
No spoko, ale po co to wstawiasz ?
crash team racing plus dwóch koleżków chipsy i jazda
teraz czasem nawet odpalam symulator i przechodze sobie plansze czy 2 ale tym razem staram sie przejsc na 100% czyli zbierajac wszystkie bonysy. jest to w chuuj trudne.
Naprawdę.... Sadistic !
Fajny był crash te samochodziki, pamiętam jak sie ciupało po nocach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów