Sadyzmu nie ma,jest za to przypomnienie zajebistego dzieciństwa dla wielu sadoli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jezu nic nie znaczący tekst "gimby nie znajo" a już gównoburze musicie robić gimby i wielce dorośli, którzy poczują się lepiej jak do czegoś się dopierdolą
Jeżeli ktoś chce również zarzucić ten jakże zajebisty tytułł a ma problemy z prawidłowym odpaleniem to piszcie na priv a oświecę jak trzeba ogarnąć plugin video by chodził pięknie i bez skazy.
Co do tematu, cover zacny a najlepszy patent z tym australijskim długim instrumentem na końcu ^^
Jeżeli ktoś chce również zarzucić ten jakże zajebisty tytułł a ma problemy z prawidłowym odpaleniem to piszcie na priv a oświecę jak trzeba ogarnąć plugin video by chodził pięknie i bez skazy.
Co do tematu, cover zacny a najlepszy patent z tym australijskim długim instrumentem na końcu ^^
I od*ierdolić się od tego rudego liska, bo za dzieciaka to uwielbiałem jak wielu powyżej. Komuś nie pasuje, to zapraszam na forum hodowców mrówek tybetańskich. Tam będą poważniejsze tematy dla Was.
Crash, Teken, Resident Evil 3 NEMESIS, Rayman... Kuurde. Grało się.
Niektórzy nie rozumieja ironii,dlatego też napisałem tekst o który jest gównoburza w cudzysłowiu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów