18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
G................D 2014-07-12, 14:23 13
zawsze wydawał mi się mniej pedalski niż spyro
Zgłoś
glowonog 2014-07-12, 15:40 28
najlepsza platformowka ever
Zgłoś
Lesniak007 2014-07-12, 15:51 3
"Gimby nie znajo " jebie mnie to czy znają czy nie.
Zgłoś
wernetto 2014-07-12, 15:55 21
Reginald911 napisał/a:

"Gimby nie znajo "

Ach och ach... oznaką "dorosłości" jest znajomość gier z playa... co za czasów dożyłem.
Zgłoś
KrisCFC 2014-07-12, 18:39 4
Zajebiste wspomnienia... czas odpalić emulator PSX...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
shegge.reggae 2014-07-12, 19:38 1
Ech te wspomnienia. Piwo za dobry temat

tańczę i śpiewam techno
Zgłoś
Oldschool1995 2014-07-12, 20:10
Kurwa większosć, w co grałem na play'u, to były kolejne częsci Crasha B., miałem 1,2,5, i wyscigi
Zgłoś
cenzor123 2014-07-12, 20:16
Ale to sie nakurwiało <3
Zgłoś
stereonana 2014-07-12, 20:20 5
Czasy kiedy grywalność brała górę nad grafiką. Teraz 200 mln wydane na produkcję gry i promocję, a kupujesz gniot dla którego szkoda 5 min :/

Piwerko za temacik

Sprzedam szwedzką maszynkę ssąco ciupciającą
Zgłoś
ulifont 2014-07-12, 20:20
Ja pierdole, popisywanie się tym, że się jest starszym od gimnazjalisty jest wyznacznikiem dorosłości? Tak samo jak ktoś grający w latach 90. w play 1, Amigę, Commodore, Atari, Pegasusa jest dojrzałym i wartościowym osobnikiem? Kurwa też grałem na tych konsolach w różne gry, ale przez myśl mi nie przeszło żeby z tego względu się wywyższać przed młodszymi. Teraz grają w GTA5 za 10 lat będą grać w GTA15 i chuj to kogo obchodzi.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
frytaa 2014-07-12, 20:31
@all up zagrajcie sobie w Shovel Knight - gra wykonana jak stare platformówki z pegazusa. Zajebista gierka choć trochę za krótka - przejcie całej zajęło mi 7 h, są upgrade i co najważniejsze staromodny system walki i poruszania się. Polecam
Zgłoś
CryDead 2014-07-12, 20:46 1
Poważnie płaszczenie dupy przed konsolom to dla was smak dzieciństwa? Dejcie spokój ludzie.
Zgłoś
FizzyFizzy 2014-07-12, 22:06 4
Nie znam gimbem jeste ;_;
A tak na serio, to ciężko nie znać Crasha... z tym że nigdy w niego tak naprawdę nie grałem. W moich wczesnych latach napierdalało się w piłkę(teraz też, ale to swoją drogą ), a o istnieniu Amigi się dowiedziałem, jak już ludzie rżnęli na PS2. Gadanie, że "gimby nie znajo" jest przeze mnie rozumiane jako "zjebałem życie swoje molestując pada przed kompem i dlatego jestem od was lepszy wy kutasy wysportowane", albo coś koło tego.
Zgłoś
Panna_Nikt 2014-07-12, 22:25
Mam ochote zagrać w Crasha
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów