Sadyzmu nie ma,jest za to przypomnienie zajebistego dzieciństwa dla wielu sadoli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zawsze wydawał mi się mniej pedalski niż spyro
"Gimby nie znajo " jebie mnie to czy znają czy nie.
Reginald911 napisał/a:
"Gimby nie znajo "
Ach och ach... oznaką "dorosłości" jest znajomość gier z playa... co za czasów dożyłem.
Zajebiste wspomnienia... czas odpalić emulator PSX...
tańczę i śpiewam techno
Kurwa większosć, w co grałem na play'u, to były kolejne częsci Crasha B., miałem 1,2,5, i wyscigi
Czasy kiedy grywalność brała górę nad grafiką. Teraz 200 mln wydane na produkcję gry i promocję, a kupujesz gniot dla którego szkoda 5 min :/
Piwerko za temacik
Piwerko za temacik
Ja pierdole, popisywanie się tym, że się jest starszym od gimnazjalisty jest wyznacznikiem dorosłości? Tak samo jak ktoś grający w latach 90. w play 1, Amigę, Commodore, Atari, Pegasusa jest dojrzałym i wartościowym osobnikiem? Kurwa też grałem na tych konsolach w różne gry, ale przez myśl mi nie przeszło żeby z tego względu się wywyższać przed młodszymi. Teraz grają w GTA5 za 10 lat będą grać w GTA15 i chuj to kogo obchodzi.
@all up zagrajcie sobie w Shovel Knight - gra wykonana jak stare platformówki z pegazusa. Zajebista gierka choć trochę za krótka - przejcie całej zajęło mi 7 h, są upgrade i co najważniejsze staromodny system walki i poruszania się. Polecam
Poważnie płaszczenie dupy przed konsolom to dla was smak dzieciństwa? Dejcie spokój ludzie.
Nie znam gimbem jeste ;_;
A tak na serio, to ciężko nie znać Crasha... z tym że nigdy w niego tak naprawdę nie grałem. W moich wczesnych latach napierdalało się w piłkę(teraz też, ale to swoją drogą ), a o istnieniu Amigi się dowiedziałem, jak już ludzie rżnęli na PS2. Gadanie, że "gimby nie znajo" jest przeze mnie rozumiane jako "zjebałem życie swoje molestując pada przed kompem i dlatego jestem od was lepszy wy kutasy wysportowane", albo coś koło tego.
A tak na serio, to ciężko nie znać Crasha... z tym że nigdy w niego tak naprawdę nie grałem. W moich wczesnych latach napierdalało się w piłkę(teraz też, ale to swoją drogą ), a o istnieniu Amigi się dowiedziałem, jak już ludzie rżnęli na PS2. Gadanie, że "gimby nie znajo" jest przeze mnie rozumiane jako "zjebałem życie swoje molestując pada przed kompem i dlatego jestem od was lepszy wy kutasy wysportowane", albo coś koło tego.
Mam ochote zagrać w Crasha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów