test zderzeniowy 1993r
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
test zderzeniowy 1993r
"Plusy: niezniszczony akumulator."
W tym czasie Audi miało system "Procon - Ten" który cofał kierownice z wnętrze pojazdu,tak aby kierowca dalej posiadał swoje jakże wartościowe zęby
nurgle napisał/a:
tu przynajmniej ładunek cały
Z tego co mi wiadomo ten test nie był testem auta,a testem toru. VW był dociążony na pace i jechał około 80/90 km/h.
Alwaro napisał/a:
Mentorstajl napisał/a:
cofał kierownice z wnętrze pojazdu,tak aby kierowca dalej posiadał swoje jakże wartościowe zęby
Które i tak przy mocniejszym uderzeniu zaciskały się na chłodnicy.
black88 napisał/a:
dobrze że mam motor zamiast auta. Te testy są wręcz porażające!
Myślisz, że jak przyjebiesz motorem to coś więcej z ciebie zostanie?
Hampelek napisał/a:
Myślisz, że jak przyjebiesz motorem to coś więcej z ciebie zostanie?
Jemu chodzi o brak problemu z zakleszczającą się kabiną i bezpieczeństwem akumulatora. I ogólnym brakiem problemów
To juz maluch lepiej na testach wyszedł a zbudowany ponad 20 lat wczesniej niż te gówna, wrzuć ktoś filmik z jutuba bo ja nie umiem
Tylko że ten test obył się przy mniejszej prędkości (chyba 40km/h)
I Maluszka ratowało koło zapasowe które stało z przodu w bagażniku.
Muszę uważniej jeździć swoim Twingo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów