Różne śmieszne momenty i te mniej śmieszne posklejane i mamy 12 minut pozytywnego filmu. Autorem jest Freonz i Arczi008.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jebane metale! wybił bym każdego!
Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
pierwszy lepszy film na yt z bf`a 3 jest lepszy
Nie rozumiem tej mody na CoDy. Pierwsze dwie części były spoko, a MW z 2007 to istny majstersztyk, ale obecnie Activision zwyczajnie odcina kupony i żeruje na naiwności fanów.
MW2, BO i MW3 to jedno i to samo. Kilkugodzinna kampania single plus wtórne względem MW multi. I pomyśleć, że to się sprzedaje...
MW2, BO i MW3 to jedno i to samo. Kilkugodzinna kampania single plus wtórne względem MW multi. I pomyśleć, że to się sprzedaje...
@ Up
I pomyśleć, że w zeszłym tygodniu szarpnąłem się na zakup BO ;]
I pomyśleć, że w zeszłym tygodniu szarpnąłem się na zakup BO ;]
Z głodu jeszcze nikt się nie zesrał...
czokletmen napisał/a:
jebane metale! wybił bym każdego!
Zły jesteś, bo mamusia nie pozwala ci zapuścić włosów?
COD4 = kozak, grywana będzie zawsze.
MW2= ładniejsze COD4...
BO= inne COD
a te MW3 to jak tępa dzida, z która nic nie możesz zrobić poza staniem i strzelaniem (ruchaniem) bo nic więcej ta gra już nie oferuje. Nawet nie można wskoczy na auto już nie wspominając o "nowych" trybach, które oferuje. Nie gam w BF'a, choć wiem, że jest lepszy...
MW2= ładniejsze COD4...
BO= inne COD
a te MW3 to jak tępa dzida, z która nic nie możesz zrobić poza staniem i strzelaniem (ruchaniem) bo nic więcej ta gra już nie oferuje. Nawet nie można wskoczy na auto już nie wspominając o "nowych" trybach, które oferuje. Nie gam w BF'a, choć wiem, że jest lepszy...
And remember, respect is everything!
Kamelizotto napisał/a:
Ej zna ktoś tytuł i wykonawce tej przeróbki gwiezdnych wojen ? czas - 8.01
piwo za calosc i ostatnia nutke :]
Dizzee Rascal - Holiday (Nero remix)
Dizzee Rascal - Holiday (Nero remix)
Ale się uśmiałem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów