Jeden z indyjskich przebojów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ma ktoś linka do alternatywnej wersji tego? Tzn polskiej z polskimi napisami, coś w stylu "Kaka demona" Na Yt już chyba nie ma, a szydera była nie ziemska xd
Kodex napisał/a:
Ma ktoś linka do alternatywnej wersji tego? Tzn polskiej z polskimi napisami, coś w stylu "Kaka demona" Na Yt już chyba nie ma, a szydera była nie ziemska xd
sadistic.pl/o-czym-tak-naprawde-spiewaja-mroczni-metalowcy-vt14.htm?hi...
zapewne chodziło Ci o to.
Mistrzostwo świata hahahahahaha Dawno się tak nie uśmiałem
"I put papaya there", "now poop on them Oliver" i "who put the goat in there" zniszczyło mnie totalnie
"I put papaya there", "now poop on them Oliver" i "who put the goat in there" zniszczyło mnie totalnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów