📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nigdzie jeszcze nie idzie tego kupic ;/ prototyp ;/ Ale niedlugo pewnie jakis pajac posci to sobie na penisie albo laska w pochwie Pozdro sadole!
Jak huśtające się dziecko w Sarajewie
to teraz niech ktoś powie co to jest bo jak na razie to zasypiam...
Ja mógł bym takie cuś sobie sprawić =]
byle by tylko tych dźwięków nie wydawało ...
byle by tylko tych dźwięków nie wydawało ...
After Effect
I niech Ci to teraz spierdoli z tej kartki i szukaj tego gówna po całej chacie ;P
Słyszę napęd z dysku twardego Kyocera (chyba dwudziestka, MB mam na myśli)
Mhm wiadomo co by rysowali uczniowie szkół gimnazjalnych jak by to dostali .|.
Jakieś takieś, no nie wiem, nic to do mojego życia nie wniosło. Kiedyś bawiłam się takim laserem co się świeciło sąsiadom po oknach, ale jakoś chyba wyrosłam z takich pierdół. no... po co to komu, chyba rzeczywiście tylko kotom, co by miały za czym biegać.
allowed napisał/a:
After Effect
twoj stary cie zrobil w aftereffecie
k2.t.u-tokyo.ac.jp/perception/scoreLight/ tutaj wiecej o projekcie
Mati_and1 napisał/a:
I niech Ci to teraz spierdoli z tej kartki i szukaj tego gówna po całej chacie ;P
To niejest "cos co lata po kartce" tylko gdzies z gory cos swieci na kartke. Od 1:36 widac jak gdzies tam gosciu siegnal reka i tryby swiecenia przelacza.
Tetris na żywo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów