domino przy tym to pikuś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaraz tam nie ruchać..sesję pewnie miał
że się komuś chce takie gówna rzeźbić...
Oglądałem to już parę lat temu, dzięki za przypomnienie Fajna reakcja łańcuchowa
ja pierdole kurwa tyle pracy w to wlozyc zeby pozniej to nagrac sokowirówka.
mistrz. geniusz.
napracuj sie przy budowie. efekt nagraj tym samym jajem, ktore zgniotles.
chyba, ze film jest z ugandy, to sorry.
chyba, ze film jest z ugandy, to sorry.
patrząc na ten filmik przypomina mi sie odcinek Toma i Jerrego jak właśnie podobnie pojebanie działającą pułapke tom wymyślił
Czy ja wiem, czy domino przy tym to pikuś?...
W układaniu domino jeden błąd oznacza zaczynanie roboty od początku, a w przypadku tego, co widzieliśmy na filmie, możesz wypróbowywać sobie poszczególne segmenty toru do woli
W układaniu domino jeden błąd oznacza zaczynanie roboty od początku, a w przypadku tego, co widzieliśmy na filmie, możesz wypróbowywać sobie poszczególne segmenty toru do woli
film wciąga tak bardzo, że nawet ta cygańska muzyka w końcówce nie jest w stanie go zepsuć...
A nie byłoby szybciej jakby od razu młotkiem walnął?
Nie wiem czy to widziałem już na Sadisticu, więc nie napiszę, że byyyyło... Ale na pewno to jest już STAAAAARE.
Zajebiste, ale koleś to chyba nie ma życia, albo na tym zarabia, albo to jego pasja .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów