(pogłośnijcie sobie )
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Natomiast jednego kurwa nie rozumiem. Kot kurwa na stole??? Ja nawet do domu nie wpuszczam, ale kurwa na stole???? Ludziom pierdoli się w głowie.
Natomiast jednego k***a nie rozumiem. Kot k***a na stole??? Ja nawet do domu nie wpuszczam, ale k***a na stole???? Ludziom pie**oli się w głowie.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie. To kwestia wychowania kota. Mój nigdy nie ruszy jedzenia, które widzi, że ja jem dopóki mu nie pozwolę, nigdy przez 12 lat nie naszczał w domu.
Bezsensowna nienawiść do zwierząt to jest dopiero spierdolenie umysłu. Może za dużo sadola?
34 piwa na Sadisticu za komentarz, który broni kotków - przykre.
Szkoda, że tak nie bronicie ludzi, którzy bezsensownie giną przez bandytów.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.A co tu jest do rozumienia?
Trochę tolerancji kurwa.
.....
Nie rozumiem, jak można pić Żubra, ale toleruję kogoś, kto to gówno pije... (pod warunkiem, że nie będzie mnie usilnie przekonywał, że powinienem Żuberka pierdolnąć, bo to zajebiste piwo...)
Kurwa.