📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Narodowcy z ameryki na chińskich hulajkach? 😂 J🤬 ich. Pewnie wyborcy trumpa
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
J🤬 twoją osobopostać lewaku polskojęzyczny z chińskiego tiktoka, miłośniku hariss
Mówiłem ci już szmato żebyś sp🤬alał, pedale? Bo nie pamiętam.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
J🤬 twoją osobopostać lewaku polskojęzyczny z chińskiego tiktoka, miłośniku hariss
Rób z siebie większego przygłupa niż jesteś! Plisss hehe
Już tyle godzin, a tu nikt nikomu piwa nie postawił, bo nam Kogucika wycenzurowało.
Ten brak piwek jest wiele mówiący!
Ten brak piwek jest wiele mówiący!
OdpadAtomowy napisał/a:
Inwalidzi na dopalaczach
inwalacze na dopalidach
mówiąc inaczej
I bardzo dobrze,.że tak robi.. przynajmniej korzysta jeszcze z uroków życia a nie siedzi w domu i płacze że państwo daje za mały zasiłek..
Riikko napisał/a:
jedek wypadek mu nie wystarczyl
Nóg z pewnością sobie nie połamie

Plus jest tak że jak się rozjebią to już nic im się nie stanie w nogi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie