📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ostatnio tak ze słoniem zrobiłem , nie był zadowolony ...
Może miałeś nieświeży oddech?
Tak prawdziwe jak ten ich wrestling. Już widzę, jak pierwsza lepsza laska ze spokojem wyjmuje sobie skorpiona z ust. Wcześniej dostałą by szczękościsku, palpitacji, padaczki i zeszłaby z 4 razy na drugi świat. Zresztą ja też bym tak zrobił.
godzinę później baba zmarła bo ją skorpion upierdolił w podniebienie
donwasyle napisał/a:
godzinę później baba zmarła bo ją skorpion upierdolił w podniebienie
cóż za czarny scenariusz.
Też mi sztuczka, przed zniknięciem skorpiona, cięcie a gdy Criss zbliża się do panienki co ma scorpionka blondynka przed nią skuteczne zasłania włosami cały widok. A poza tym im większy scorpionek to mniej trucizny ma w kolcu.
Nie ma mu kurwa ciepło?
Cytat:
@MarcinJeż Lubrykacja ust partnerki przy fellatio? Bez sensu
Bo o takie to "usta" chodziło , a tarcie takimi ustami bez poślizgu może być średnio przyjemne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów