📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Toż to boski ronaldo !!!! ta cipka
szwarceneger napisał/a:
Toż to boski ronaldo !!!! ta cipka
Twój wiek jest wprost proporcjonalny do twojego IQ.
Do wszystkich obrońców i wielbicieli Ronaldo, Messiego czy tam innych gwiazdorów: Zawodnika powinno oceniać się po grze i ewentualnie po zachowaniu na BOISKU. Piłkarz ma grać a nie rozdawać prezenty... Oczywiście może oddać cały majątek dla biednych ale niech się z tym nie obnosi. Wy tam pierdolicie że Ronaldo porozdawał xxx, a tak na serio mógł rozdać 1000 razy tyle. Może jakiś byle chłopaczek z ekstraklasy całe swoje zarobki oddaje na bidul i gra lepiej niż ronaldo tylko ma słabe nazwisko? Gówno wiecie, a media nasrały wam w głowach. Podobnie jest z grą: tylu nowych, dobrych graczy, a Ronaldo bierze praktycznie każdego wolnego, albo Messi (którego byłem fanem) ostatnio miał jakieś kontuzje a i tak go wpuszczali chociaż grał jak ciota. O ich "wartości" to już nie wspomnę... Możecie sobie lubić kogo chcecie, ale proszę nie wciskajcie na siłę info z mediów. Ciekawe kto z was jest takim przyjacielem Ronaldo i chodzi z nim na piwo że tak się o nim wypowiadacie.
mike700v napisał/a:
...
Napierdoliłeś linijek, a i tak nic to, kurwa, nie wnosi do tematu...
Pierdolony nieudolny hejter, szczekaczka, narzekaczka.
Ciekawe jest to, że ludzie od zawsze tasują się tą bitwą Messi vs Ronaldo, ludzie ogólnie podziwiają talent Ronaldo, ale mają go za płaczliwego Buca, kiedy to Messi jest w ich przekonaniu fajnym gościem. Nie interesuje się piłką, ale niestety w pracy ciągle o tym słyszę. Messi tak naprawdę jest małym chamkiem, takim właśnie bucem, gościem bez zasad. Dużo pierdoli o zdrowiu dzieci, a potem reklamuje Pepsi czy Lays chipsy, mówi o szacunku, a pluje na kibiców innej drużyny i kopie z całej siły w nich piłkę, prywatne rozmowy "fuck you", pomoc komuś? Dam mu koszulkę z podpisem. Z tego co się orientuje to Ronaldo jest zaangażowany w chuj akcji i cały czas po szpitalach jeździ, był taki moment, że trenerzy mu to zarzucali, wydaje niejawnie mnóstwo pieniędzy na pomoc ludziom. Nie słyszałem, by Messi tak szczerze był w coś takiego zaangażowany. Zresztą ktoś mi pokazywał filmik z Ronaldo taki amatorski, gdzie jakiś dzieciak krzyczy, że go nie przepuścili, a Ronaldo się zawrócił i wziął dzieciaka na barana i poszedł z nim na trening. Ogólnie gość jest przezajebisty i mam mnóstwo szacunku do kogoś, kto szanuje swoich fanów i nie uważa siebie za lepszego tylko z tego powodu, że kopie piłkę o jakieś 500% lepiej od innych piłkarzy.
A o do fundacji Messiego, własnie tak się robi jak ma się wyjebane: zakłada się fundacje swojego nazwiska, ludzie wpłacają kasę - sam nie musi nic dokładać, a w dodatku ktoś inny zarządza i robi wszystko, tak, że Messi nawet nie wie co się dzieje.
A o do fundacji Messiego, własnie tak się robi jak ma się wyjebane: zakłada się fundacje swojego nazwiska, ludzie wpłacają kasę - sam nie musi nic dokładać, a w dodatku ktoś inny zarządza i robi wszystko, tak, że Messi nawet nie wie co się dzieje.
emdoka3 napisał/a:
Napierdoliłeś linijek, a i tak nic to, kurwa, nie wnosi do tematu...
Pierdolony nieudolny hejter, szczekaczka, narzekaczka.
Zapomniałem że tu trzeba kogoś jechać ostro i koniecznie z wulgaryzmem bo inaczej nici z kariery.
A i chciałbym się dowiedzieć kogo "hejtuje"
Ibra i tak lepszy od krystyny. Szkoda, że właśnie Krystyna jest taką marką, bo Ibra bardzo zasługuje na złotą piłkę, ale on coś ma do fify z tego co wiem i do ligi hiszpańskiej w dodatku, to nawet go na początkowej liście wyborów złotej piłki nie ma. Biznes się kręci dalej ;/.
@mike700v
Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że piłkarz ma być maszyną która tylko i wyłącznie żyje piłką i tym co się dzieje na boisku. Jakakolwiek inicjatywa czy to odwiedzenie chorych dzieciaków w szpitalu, przelanie pieniędzy na fundację lub operację dziecka czy zwyczajne pokopanie piłki z młodym, jest nie w porządku i nie przystoi piłkarzowi.
Piłkarza faktycznie powinno się oceniać po tym co robi na boisku ale tylko i wyłącznie pod względem piłkarskim, piłkarz to też człowiek i jeżeli robi takie akcje to jak największy props dla niego.
Fakt, że w dzisiejszych czasach takie akcje są robione głównie aby ocieplić wizerunek danej osoby. Jednak nie wszystkie i to się ceni.
Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że piłkarz ma być maszyną która tylko i wyłącznie żyje piłką i tym co się dzieje na boisku. Jakakolwiek inicjatywa czy to odwiedzenie chorych dzieciaków w szpitalu, przelanie pieniędzy na fundację lub operację dziecka czy zwyczajne pokopanie piłki z młodym, jest nie w porządku i nie przystoi piłkarzowi.
Piłkarza faktycznie powinno się oceniać po tym co robi na boisku ale tylko i wyłącznie pod względem piłkarskim, piłkarz to też człowiek i jeżeli robi takie akcje to jak największy props dla niego.
Fakt, że w dzisiejszych czasach takie akcje są robione głównie aby ocieplić wizerunek danej osoby. Jednak nie wszystkie i to się ceni.
A młody pewnie kibic Atletico...
Ptoon napisał/a:
jeżeli dzieciak nie jest podstawiony to chwała mu za to, jeżeli jest to chuj mu w dupę
Podłączyli wam internet w konfesjonale?
O kurwa Jak ściągnął maskę i perukę to tak jakby magnes, dokładnie w sześć sekund pojawiła się jakąś Azjatka ze smartfonem, a po następnych pięciu sekundach było już ze 30 ludzi Ja pierdole, taki człowiek nigdy nie będzie biedny, nawet jak wszystko przejebie i zostanie bezdomnym, to może stanąć na rynku i poodbijać piłkę, by po chwili mieć już na obiad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów