📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Niech na tor wypierdala z tą pierdziawą
Tak to jest z facetami... Chce sobie facet pojeździć, a jak zawsze ląduje za rogiem.
Hoofner napisał/a:
ale sracie biedna krówka kurwa ludzie umierają to nic ale kurwa ucierpiała to chuj tragedia większa niż zamach we Francji i tak zaraz ją będziecie na obiad wpierdalać. Dobry skok 9/10
A co mućka winna jego głupoty?
Nie wiem czy byłeś kiedyś na wyciągnięcie ręki przy krowie, ale to bardzo poczciwe, choć tępe stworzenia
Mam nadzieję, że ten chuj na pierdziawie skręcił sobie kark. Nauczy się wtedy szanować naturę, zwierzęta i czyjeś kurwa pole.
antyvlad napisał/a:
A co mućka winna jego głupoty?
Nie wiem czy byłeś kiedyś na wyciągnięcie ręki przy krowie, ale to bardzo poczciwe, choć tępe stworzenia
Niewiele wiesz o krowach, jeśli nazywasz je "tępe stworzenia"
Z takiej krowy jest więcej pożytku, niż z lewaka, muslima, czy murzyna.
Hoofner napisał/a:
ale sracie biedna krówka kurwa ludzie umierają to nic ale kurwa ucierpiała to chuj tragedia większa niż zamach we Francji i tak zaraz ją będziecie na obiad wpierdalać. Dobry skok 9/10
Chuj z ludźmi, niech giną. Krowa nic nie zawiniła.
assburger napisał/a:
Chuj z ludźmi, niech giną. Krowa nic nie zawiniła.
NIe wiem który raz co mądrzejsi użytkownicy Sadola tłumaczą takim tumanom jak ty i tobie podobnym, że zwierze jest nieświadome i w 90% bezbronne wobec głupoty człowieka, dlatego szkoda zwierzęcia.
Podobnie jak noworodka, który jest skazany na empatię większych i silniejszych od siebie.
I nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo mi akurat ludzkiego życia zawsze szkoda. Chyba, że ktoś permanentnie igra ze śmiercią np wspinając się na wysokości i się z nich spierdala - wtedy jest ofiara własnej głupoty a nie jakiegoś pojeba na motorze, któremu zachciało się latać...
Swoją droga ciekawe czy skurwysyn zapłacił za szkodę farmerowi czy spierdolił jak ostatnia cipa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów