18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
Dzisiaj 2015-11-17, 20:12 25
dobrze skurwysynowi... szkoda krówki powinny chuja zadeptac...
Zgłoś
SadoLzSosnowca 2015-11-17, 20:30 10
Niech na tor wypierdala z tą pierdziawą

fk off get lost
Zgłoś
~Velture 2015-11-17, 20:57 7
Jebnę klasykiem: Wina krów bo nie patrzyły w lusterka.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Docent 2015-11-17, 20:57 15
Właściciel pastwiska powinien go zajebać za to.
Zgłoś
CichaWoda 2015-11-17, 21:16 2
teraz kro wa niech to samo zrobi na nim

i w gratisie jeszcze nasra na ryj
Zgłoś
dennissliwa 2015-11-17, 21:22
Co mu te krowy zawiniły?
Zgłoś
Hoofner 2015-11-17, 23:20 2
ale sracie biedna krówka kurwa ludzie umierają to nic ale kurwa ucierpiała to chuj tragedia większa niż zamach we Francji i tak zaraz ją będziecie na obiad wpierdalać. Dobry skok 9/10
Zgłoś
W................. 2015-11-17, 23:20 1
Tak to jest z facetami... Chce sobie facet pojeździć, a jak zawsze ląduje za rogiem.
Zgłoś
a................d 2015-11-18, 0:10 5
Hoofner napisał/a:

ale sracie biedna krówka kurwa ludzie umierają to nic ale kurwa ucierpiała to chuj tragedia większa niż zamach we Francji i tak zaraz ją będziecie na obiad wpierdalać. Dobry skok 9/10

A co mućka winna jego głupoty?
Nie wiem czy byłeś kiedyś na wyciągnięcie ręki przy krowie, ale to bardzo poczciwe, choć tępe stworzenia
Zgłoś
el_kadafi 2015-11-18, 0:47
No, krówki jak chuj. Tylko szkoda że im cycki gdzieś wjebało.
Zgłoś
p................2 2015-11-18, 1:23 1
Mam nadzieję, że ten chuj na pierdziawie skręcił sobie kark. Nauczy się wtedy szanować naturę, zwierzęta i czyjeś kurwa pole.
Zgłoś
Kelmans 2015-11-18, 3:22 1
antyvlad napisał/a:

A co mućka winna jego głupoty?
Nie wiem czy byłeś kiedyś na wyciągnięcie ręki przy krowie, ale to bardzo poczciwe, choć tępe stworzenia

Niewiele wiesz o krowach, jeśli nazywasz je "tępe stworzenia"

Z takiej krowy jest więcej pożytku, niż z lewaka, muslima, czy murzyna.
Zgłoś
assburger 2015-11-18, 8:00
Hoofner napisał/a:

Chuj z ludźmi, niech giną. Krowa nic nie zawiniła.
Zgłoś
C................a 2015-11-18, 15:33
assburger napisał/a:

Chuj z ludźmi, niech giną. Krowa nic nie zawiniła.

NIe wiem który raz co mądrzejsi użytkownicy Sadola tłumaczą takim tumanom jak ty i tobie podobnym, że zwierze jest nieświadome i w 90% bezbronne wobec głupoty człowieka, dlatego szkoda zwierzęcia.

Podobnie jak noworodka, który jest skazany na empatię większych i silniejszych od siebie.

I nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo mi akurat ludzkiego życia zawsze szkoda. Chyba, że ktoś permanentnie igra ze śmiercią np wspinając się na wysokości i się z nich spierdala - wtedy jest ofiara własnej głupoty a nie jakiegoś pojeba na motorze, któremu zachciało się latać...

Swoją droga ciekawe czy skurwysyn zapłacił za szkodę farmerowi czy spierdolił jak ostatnia cipa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów