Teraz już kupią LCD.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Teraz już kupią LCD.
mlody chcial tylko sprawdzic czy ten telewizor byl montowany na jego zmianie
Szybko , nowatorsko i skutecznie rozbija kotleta na obiad jednym uderzeniem , wypóbuję ten sposób niedlugo.
Kiedyś to robili telewizory (mimo tego że gnój zamortyzował upadek urządzenia głową). Trzeba się było napocić, żeby je rozjebać.
trzeba gafrą obkleić czaszkę i postawić do pionu… nie ma zielonego pojęcia o pierwszej pomocy amator
Siedział ciul obok i nie zareagował... Chyba to nie był jego ulubiony gówniak
Jest jakieś źródło co się dalej stało? Patrząc po błąkających się dzieciach to jednak jakieś krzyki i desperacja były.
Piwko za lajtową muzyczkę w tle
Muszę to pokazać mojemu małolatowi. Zawsze kiedy mówię mu "nie właź na lodówkę" to mówi mi "zdążę uciec". Gnojki naoglądają się w bajkach superbohaterów i myślą, że też mają super moce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów