18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
CT FLETCHER - MASSTERPLAN
greene • 2014-07-10, 12:03
Poniższy filmik przedstawia osoby w bardzo rozróżnicowanym wieku oraz stanie wytrenowania organizmu, zmagające się z ciężkim i intensywnym wysiłkiem pod okiem Pana murzyna Fletchera.

Zapraszam do oględzin.

Vanitas vanitatum et omnia chuj ci w dupe.
Zgłoś
BongmanFannajtinajn 2014-07-11, 17:59
Jak powinni wyglądać? Jak cioty machające żelastwem, bez kondycji? Facet ma bronić swojego domu. Chcesz poznać siłę? Trening nagiego wojownika.

Gdzie kończy Chuck Norris tam zaczyna Bongman.
Zgłoś
bapmek 2014-07-11, 19:01
voldus napisał/a:

patrzcie cipki w rurkach jak powinni wyglądać faceci !!

Serio nie wiem, jak heteroseksualny mężczyzna może coś takiego napisać.

Heteroseksualny mężczyzna interesujący się wyglądem innych mężczyzn pachnie mi kryptogejem.

Coś jest na rzeczy. Słyszał ktoś żeby voldus puścił głośnego bąka, czy wali syczące?
Zgłoś
fabek123 2014-07-11, 19:11
"Pan murzyn".....

tekst podpisu ucuuc
Zgłoś
Verkal 2014-07-11, 19:33
greene napisał/a:

@Verkal - zgadzam się i mam nadzieję, że poza tym eventem, ludzie Ci jednak trzymają się elementarnych zasad dotyczących techniki ćwiczeń, a powyższe błędy wynikały wyłącznie z opisanych przeze mnie czynników, działając na zasadzie "Koło mnie stoi CT, muszę to wypierdolić za wszelką cenę"

Z mojej strony się jedynie ośmieszyli ale być może dlatego, że ja już dosyć długo trenuję i jestem strasznie na to uczulony
Zgłoś
Raskolnikow 2014-07-11, 19:37 1
Az chce sie cwiczyc, dzieki za filmik!
Zgłoś
Loaloa 2014-07-11, 21:41 2
Cytat:

patrzcie cipki w rurkach jak powinni wyglądać faceci !!

ho, ho, ciebie też kręcą umięśnione męskie ciała. Widzę, że jest nas tu więcej. Może jakieś spotkanie? Jak coś, to pisz śmiało na priv.
Zgłoś
greene 2014-07-11, 23:03
Verkal napisał/a:

Z mojej strony się jedynie ośmieszyli ale być może dlatego, że ja już dosyć długo trenuję i jestem strasznie na to uczulony

Nie nazwałbym tego ośmieszeniem, to kompletnie nietrafiona ocena tego zjawiska. To raczej wola walki z ciężarem za wszelką cenę, aspekt techniczny to w tej sytuacji sprawa 2-go rzędna.

Zgłoś
Rax 2014-07-11, 23:20
kurwa od samego ogladania sie spocilem
Zgłoś
Verkal 2014-07-11, 23:25
greene napisał/a:

Nie nazwałbym tego ośmieszeniem, to kompletnie nietrafiona ocena tego zjawiska. To raczej wola walki z ciężarem za wszelką cenę, aspekt techniczny to w tej sytuacji sprawa 2-go rzędna.

Dla mnie trafna. Kazdy szanujacy sie sportowiec nie wazne czy amator czy profesjonalista wie, ze robiac poprawna technika i tak mozesz wyciagnac wiecej i za zadnego chuja nie bierze sie takich ciezarow ze zgietymi plecami! Dla mnie to wyglada tak, ze chcial pokazac jaki on nie jest (nie oszukujmy sie, sam bys chcial pokazac sie z najlepszej strony, ja tez) a wyszlo jak wyszlo. Trzeba mierzyc sily na zamiary Pozdro
Zgłoś
s................7 2014-07-12, 4:24
Chciałbym, żeby mi odjebął trening życia, żebym rzygał ze zmęczenia i potu
Kurwa żeby tak zajebisty człowiek który gada do własnego mięśnia, żeby rósł zrobił mi kurwa trening.
Zgłoś
Kelmans 2014-07-12, 5:32
Verkal napisał/a:

Dla mnie trafna. Kazdy szanujacy sie sportowiec nie wazne czy amator czy profesjonalista wie, ze robiac poprawna technika i tak mozesz wyciagnac wiecej i za zadnego chuja nie bierze sie takich ciezarow ze zgietymi plecami! Dla mnie to wyglada tak, ze chcial pokazac jaki on nie jest (nie oszukujmy sie, sam bys chcial pokazac sie z najlepszej strony, ja tez) a wyszlo jak wyszlo. Trzeba mierzyc sily na zamiary Pozdro

Nie ma to znaczenia jak będziesz wykonywać ćwiczenie, w każdym momencie może dojść do uszkodzenia dysków. Nawet jeśli twoją najmocniejsza partią są plecy.

Jeśli ktoś naprawdę kladzie duży nacisk na sile w tym ćwiczeniu, proponuje wybrać się do lekarza i załatwić sobie rezonans magnetyczny całego kręgosłupa. Wybrać się do specjalisty, oraz lekarza sportowego, na stwierdzenie, czy genetyka nie namieszała nam w tej części ciała. Bo można się naprawdę zdziwić.
Zgłoś
R................s 2014-07-12, 10:13
wszystko super, ale technicznie to większość ćwiczeń leży.
Fletcher ma fajną misję, ale do najlepszych mu daleko... niech nogi pokaże

Tutaj Hulk, którym Fletcher się tak jara próbuje przykozaczyć, że ma większą łapę niż Piana.

Nie zrozumcie mnie źle, nie hejtuję Fletchera bo sam go lubię... po prostu kozaczy ponad swój stan, ale brawa za niego bo dzięki niemu niejeden ruszył srakę i poszedł na siłkę.
Zgłoś
MaczoJuh 2014-07-13, 20:24
I wypowiadaja sie sami faceci... pedaly. Kobietom nie podobaja sie takie 'mutanty', czy wy to rozumiecie?
Zgłoś
greene 2014-07-14, 11:50
MaczoJuh napisał/a:

I wypowiadaja sie sami faceci... pedaly. Kobietom nie podobaja sie takie 'mutanty', czy wy to rozumiecie?

Dlaczego wypowiadasz się w imieniu wszystkich kobiet ignorancie? Jeżeli faktycznie WSZYSTKIM kobietom nie podobałyby się takie ciała, zapewniam Cię, że ilość 'mutantów' byłaby o dziesięciokroć mniejsza.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów