wzywajcie księdza...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na księdza to już za póżno
moze to wojtyla! w koncu takie cuda jak on to nikt nie czyni! a to tecza <a dla ludzi ktorzy cokolwiek na fizyce uwazali to zwyczajny efekt "HALO"> a to uleczenie z parkinsona <a teraz nie mozna odszukac tej zakonnicy co podobno uzdrowiona....> hehe to ta wiszaca pilka w powietrzu to chyba jego najwiekszy sukces! hahaha watykanczykamo mowimy NIE!
no wlasnie nie dzis w parku wodnym w krakowie widzialem cos podobnego kilka lat temu
wzywajcie księdza ? przy tylu dzieciach sam się pojawi lada moment
Ja bym się pokusił o sprawdzenie, czy ta fontanna nie ma polskich korzeni - kadra czeka.
Jest to efekt Coandy (patrz ciocia Wikipedia) wytworzony przez 2 strumienie wody. To samo można mieć z suszarką do włosów z cylindrycznym otworem dyszy i piłeczką do ping-ponga(fajna zabawa ).
Fizyka jest jak kobieta cały czas zaskakuje, ciężko ją zrozumieć, ale ma fajne elementy do zabawy .
Fizyka jest jak kobieta cały czas zaskakuje, ciężko ją zrozumieć, ale ma fajne elementy do zabawy .
rumun w wodzie :O cud.
GallAnnonimm napisał/a:
Jest to efekt Coandy (patrz ciocia Wikipedia) wytworzony przez 2 strumienie wody. To samo można mieć z suszarką do włosów z cylindrycznym otworem dyszy i piłeczką do ping-ponga(fajna zabawa ).
Ktoś cię prosił o wyjaśnienia, czy założyłeś, że wszyscy tutaj są tak głupi i rzeczywiście dostrzegli tam cud?
@Up, ja prosiłem - wypierdalaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów