📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@Zenonn
Jak lubisz pełne sarkazmu wiadomości o tym że jakiś ksiądz gdzieś przy parafii będzie ścinał 10 krzywych grochodrzewów, albo słuchać pochwał dla Trzaskowskiego i Tuska - to faktycznie, TVN to świetne źródło informacji o świecie.
Jak lubisz pełne sarkazmu wiadomości o tym że jakiś ksiądz gdzieś przy parafii będzie ścinał 10 krzywych grochodrzewów, albo słuchać pochwał dla Trzaskowskiego i Tuska - to faktycznie, TVN to świetne źródło informacji o świecie.
narkotykiTanio.pl napisał/a:
@Zenonn
Mogę prosić o konkretny materiał, w którym jest zawarte jak to nazywacie- gówno ?
Wyprzedzam wasze pierdolenje- nawet nie mam TVN24 w moim tv. Mam za to tvpis, chciałbym zatem porównać do gówna które kilka razy obejrzałem.
Zenonn napisał/a:
Pytanie do fanatyków tvpis powyżej. Podeślijcie przykłady czegoś gównianego, co zarejestrowaliscie podczas oglądania TVN24.
Pewnie to wykracza poza zakres waszych obowiązków w trollowni i musicie zapytać supervisora
Przykładem może być włączenie tvn24. Podobnie jak wiadomości na jedynce, żeby nie było. Żyjesz w bańce informacyjnej jak tego nie wiesz.
@up
kurwa panowie, czy wy nawet pod filmikiem z zamoczonymi telewizorami w indiach musicie napierdalac o polityce? jebać tych darmozjadów jednych i drugich
kurwa panowie, czy wy nawet pod filmikiem z zamoczonymi telewizorami w indiach musicie napierdalac o polityce? jebać tych darmozjadów jednych i drugich
Ale trzeba miec zjebany łeb zeby wszedzie pakowac polityke. Serio wszedzie chodzicie i pierdolicie tvpis, koszerne tvn24 jak jebane małpy co sie jednego slowa nauczyly?
Skończcie to pierdolenie o polityce. Proponuję,, żebyście dajcie sobie do buzi. W końcu będzie cisza.
Hans-Kloss napisał/a:
Telewizorów w chuj ! Gorzej z prądem
Może w którejś paczce jest agregat ?
I w taki oto sposób się pozbywa wadliwego sprzętu.
To już wiem gdzie przekierowali mi odbiór osobisty mojego zamówienia z AliExpress.
Zenonn napisał/a:
Ale ty kurwa tępy jesteś. Poproś na zdalnym polonistkę o analizę mojej wypowiedzi. Może wówczas zrozumiesz treść i nie będziesz pierdolił nie na temat.
Ja poprosiłem i stwierdziła to samo co koledzy. Możesz turlać dropsa, trzeba być zjebem, żeby do tej pory tv oglądać i jakąkolwiek stację ścieku i uważać się za inteligentnego.
Wg korporacji, które pompują olbrzymie pieniądze w tzw "inclusion", Ci "ludzie" są nam równi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów