Promocja od tvn24. Doskonały rynek zbytu dla szamba, jakie serwują.
Mądrego to aż miło posłuchać.
facebook.com/janbetoniarek/videos/m%C4%85drego-a%C5%BC-mi%C5%82o-pos%C...
Pewnie to wykracza poza zakres waszych obowiązków w trollowni i musicie zapytać supervisora
Pytanie do fanatyków tvpis powyżej. Podeślijcie przykłady czegoś gównianego, co zarejestrowaliscie podczas oglądania TVN24.
Pewnie to wykracza poza zakres waszych obowiązków w trollowni i musicie zapytać supervisora
No tak, jak ktoś się śmieje z yntelygenckiego TVN to musi fanatykiem TVPiS. Nie ma innych opcji.
No tak, jak ktoś się śmieje z yntelygenckiego TVN to musi fanatykiem TVPiS. Nie ma innych opcji.
Z jednej strony teoretycznie powinieneś mieć rację. Ale z drugiej niestety taki się wytworzył podział. Gdybyś oglądał TVPis, to byś zauważył.
Pytanie do fanatyków tvpis powyżej. Podeślijcie przykłady czegoś gównianego, co zarejestrowaliscie podczas oglądania TVN24.
twój zakres logicznego myślenia dawno się skończył jak widzisz same pis a innych partii co odpierdalały lub odpierdalają po za pis ^to takie to jebane lewaki co swych błędów nie widzą. I powtarzam jeszcze raz czy to po,pis to jeden chuj ale lewak tego nie z zrozumie i będzie obwiniał tylko pis....oni wszyscy to jedno to samo...tylko jebany bez mózg tego nie rozumie.
twój zakres logicznego myślenia dawno się skończył jak widzisz same pis a innych partii co odpierdalały lub odpierdalają po za pis ^to takie to jebane lewaki co swych błędów nie widzą. I powtarzam jeszcze raz czy to po,pis to jeden chuj ale lewak tego nie z zrozumie i będzie obwiniał tylko pis....oni wszyscy to jedno to samo...tylko jebany bez mózg tego nie rozumie.
Ale ty kurwa tępy jesteś. Poproś na zdalnym polonistkę o analizę mojej wypowiedzi. Może wówczas zrozumiesz treść i nie będziesz pierdolił nie na temat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów