📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mnie bardziej interesuje temat "dlaczego ludzie wierzą w skuteczność:..." chętnie bym całego posłuchał
Agentka Scully kiedyś bardzo fajnie powiedziała dlaczego się bała, chociaż nie wierzy w duchy i tego typu rzeczy... To był jakiś taki naukowy termin... ale mi już wyleciał z głowy.
może ktoś przypomni
może ktoś przypomni
dajcie spokoj. to bylo slabe jak nasza reprezentacja ;///
DR_DRE napisał/a:
mnie bardziej interesuje temat "dlaczego ludzie wierzą w skuteczność:..." chętnie bym całego posłuchał
Bo jak imbecyl wsadzi w kieszeń króliczą łapkę i zdarzy mu się coś dobrego to przypisze ten fakt łapce, która królikowi szczęścia raczej nie przyniosła. Jakby łapki nie miał to by nie opracował takiego systemu przyczynowo-skutkowego, a łapkę wziął w kieszeń bo usłyszał od innego imbecyla,że dobrze tak zrobić.
Leczenie słodkimi pastylkami to nawiązanie do leków homeopatycznych, których twórcy wychodzą z założenia,że im bardziej rozcieńczysz substancję aktywną tym większą ma moc działania, nie wiem, czemu w to wierzą ale chyba nigdy wódki nie pili.Jak imbecylowi zaserwujesz określenie "homeopatyczny" to uzna to za coś mądrego bo wcześniej o tym nie słyszał, dodasz do tego trochę wschodniej filozofii i inkasujesz siano od debili.
Modlitwa do boga była już wałkowana miliony razy, to takie połączenie króliczej łapki ze słodkimi pastylkami, dla debili.
Detoksykacja ma miejsce w organizmie w sposób naturalny, zatem jest skuteczna i w taką można wierzyć bo ma miejsce. Detoksykacja sztuczna mająca na celu usunięcie mocno stężonych toksyn, takich jak metabolity narkotyków i alkoholu oraz radia maryja jest skuteczna, ale niezbyt przyjemna dla podmiotu leczonego, nie polecam. Każda inna metoda jak barwiące się plasterki na stopy, lewatywy z ziół i mleczek, magiczne kryształy i picie spermy czarnucha są dla debili.
Prorocze sny, tutaj warto zapoznać się z rachunkiem prawdopodobieństwa i mechanizmem interpretacji oraz ulotnością pamięci związanej z doświadczeniami sennymi. Jedyne sny warte uwagi to sny świadome, kto miał ten wie, że ich nie trzeba interpretować a wszystkie doznania dorównują tym z realu. Wiara we własną prekognicję na podstawie zdarzenia, które potem na siłę dopasowujemy do wcześniejszego snu jest dla debili.
@up dziękuje za fatygę, ale tyle to sam wiem, chodziło mi o jakieś naukowe poparcie niektórych faktów
@Androgenius
Zapiszę sobie Twoją wypowiedź, teraz wiem jak dzieciom wytłumaczę czym są gówno warte przesądy i religie!
Dobre cytaty kurde no nie powiem!
@Up
Po co Ci naukowe poparcie tych faktów, skoro kolega Android wyjaśnił Ci co znaczą te zabobony
edit:
@Up
Przypadkowo Ci piwo wystawiłem :/
Zapiszę sobie Twoją wypowiedź, teraz wiem jak dzieciom wytłumaczę czym są gówno warte przesądy i religie!
Dobre cytaty kurde no nie powiem!
@Up
Po co Ci naukowe poparcie tych faktów, skoro kolega Android wyjaśnił Ci co znaczą te zabobony
edit:
@Up
Przypadkowo Ci piwo wystawiłem :/
jebać słodkie pastylki gorzki proszek rulez
nie chce ci się jeść , pić i spać
jaras0303 napisał/a:
schudniesz, nabierzesz kreatywności i każdy widzi, że działajebać słodkie pastylki gorzki proszek rulez
Bez sensu
@androgenius
akurat słodkie pastylki odnosza sie raczej do placebo
akurat słodkie pastylki odnosza sie raczej do placebo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów