Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niezwyciężony
chyba mało masz do czynienia z nieruchomościami, ale Velture ma rację
to nie komuna, nie ma obowiązku w obecnych czasach zameldowania się po wymeldowaniu
to popatrz na rzesze zidiociałych lemingów które na codzień poddawane są praniu mózgów przez debilny tvn
i to w imię czego, kogo
bo nawet mało kto wie kim jest i jakie ma przesłania kierując do swoich owieczek, właściciel owej stacji
Nie porównuj jednego człowieka, który stworzył imperium na fałszu do giganta korporacyjnego z niemieckim kapitałem (również żydowskim), to nie proporcjonalne. Gdyby w tvn pracowały by same rydzyki, lub w samych tylko ich "fucktach" to dziś juz nie wychodziłbyś z domu ze strachu przed tvn'skimi zombie.
W sumie to chyba zaczynam typa lubić. Przez lata się wkurwiałem jak może tak bezczelnie dymać starych i głupich ludzi no bo po prostu żal mi ich było ale dzisiaj jak widzę te skretyniałe tłumy to chyba rozkręcę podobny biznes do Rydzyka i będę jebał hajs na tych idiotach do bólu To będzie dopiero satysfakcja chodzić na kurwy i chlać za hajs Jana Lwa czy innego przygłupa z tego forum
Na dobry poczatek zacznij sprzedawać "magiczne" koce i kołderki ze srebrem muahahaha.
Bajka z autami od bezdomnego co wygrał w totka... może i być. Ludzie i domy na Radio Maryja czy kościół zapisują.
Jedno jest faktem. Był czas że z semitofilją, chorym wspieraniem każdego żydowskiego roszczenia, walczył tylko Rydzyk. Grzegorza Brauna i Stanisława Michalkiewicza zapraszał tylko Rydzyk. A to oni mieli racje, co widzimy dziś. I to on zbierał informacje o Polakach ratujących żydów, i robił o tym wystawy w UE. Wole więc jak Rydzyk jest przy kasie, niż Owsiak, Bolek czy Michnik.
W ameryce to dość popularny zawód. telekaznodzieja, tyle ze tam trudnią sie tym głownie ewangelicy.
No dobra, ale to chyba nie duplikat ... Ja tam śmiechłem.
Przesłanie jest to samo, a i dyskusja będzie podobna. Takie wariacje dodaje się w komentarzach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów