📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pierdolca mozna dostac jak sie widzi takiego zaklamamego popierdolonego chuja ktory ma czalnosc pouczac ludzi.
Pan Stanisław z Warszawy(bezdomny) zmarł, więc wzieliśmy jego 2 samochody to chyba prawidłowa kolejność
Oh, No Fucking Way!
w tv trwam powiedział to mocniejsze niż zeznanie podatkowe
mateusos napisał/a:
Pierdolca mozna dostac jak sie widzi takiego zaklamamego popierdolonego chuja ktory ma czalnosc pouczac ludzi.
Ile ja bym dal, aby przejąć ten biznes
u mnie pod pracą koleś mieszka w Corolli i to E12 więc może być że bezdomny ma samochód, tu co prawda nie wiem jakie koleś dał, inna sprawa że są ludzie pojebani i nawet ostatnie majtki by mu oddali, ale tu ewidentnie śmierdzi przekrętem
Ale to prawda! Znam pana Stanisława! Bezdomny milioner, mnie też dał dwa Maybachy, a wy dalej plujcie jadem!
Dla mnie i tak wygrywa morda gościa, który z nim siedzi po tym jak to usłyszał
No to niezły bezdomny co dwiema furami jednocześnie się wozi.
Śmiejecie się, jak pracowałem na rynku w Krakowie jako kelner to był taki koleś co go nazywaliśmy "dwu złotówa". Zawsze podchodził do stolików żeby coś wyżebrać od gości, więc wiadomo jako staff musieliśmy go wyrzucać. Jak nie zdążyliśmy, a ktoś mu dał, to był przekurewsko miły i kulturalny, ale spróbuj nie dać... wyzywał od jakich tylko. Przekurewsko obleśny typ, tłuszcz mu się tak chamsko ze skarpetek wylewał, jeśli wiecie o czym mowa ( ale wiecie, bo jesteście tylko grubymi nerdami za komputerem ) no i mój kumpel spotkał tego chuja w Warszawie właśnie na przystanku ale już lepiej ubranego. Z researchu jaki zrobiliśmy ( inne restauracje, ciecie z ochrony, policja - ja z nimi nie gadałem, bo przecież jestem sebixem i z psami nie godom ) to chłop se żyje normalnie w chacie/pałacu pod Warszawą. Ahh te nieopodatkowane piniondze. Pewności nigdy nie masz, ale ponoć tru story
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów