Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rydzyka można nie lubić, ale żeby uwierzyć w to że jest głupi jak małe dziecko i opowiada bery na wizji to trzeba nie mieć mózgu i łykać to co serwuje WP.pl i przepijać g...em z Tefałenu. Chodzi o to że pewien facet miał sobie żonę. Niestety praktycznie wszystko stało na żonę i ona puściła go w trąbę z pewnym panem i była na tyle miła że wyczyściła go do zera . Jedyne co miał na siebie to dwa samochody, które użyczał jakimś tak ziomalom Rydzyka ,a oni w zamian zapewnili mu wikt i opierunek wart i wiele więcej niż te dwa wózki ... Naprawdę można nienawidzić pisu , rydzyka etc .... ale łykać ino z WP.pl to kurwa słabe jak dziecko po chemii ...
A kolega to ile wysłał na konta podane pod Ojcem-Prezesem?
Pierdolca mozna dostac jak sie widzi takiego zaklamamego popierdolonego chuja ktory ma czalnosc pouczac ludzi.
To was najbardziej boli, że miliony ludzi co niedziela zbierają się w jednym miejscu i słuchają NAUCZANIA innego niż obowiązujące standardy. Stąd te ataki kościół, coraz bardziej intensywne i chamskie. Kodziarze po każdym swoim spędzie prześcigają się w licytacjach ile to tysięcy ludzi wyszło na ulice dwa razy w roku, a tutaj co tydzień miliony ludzi zbierają się w kościele i słuchają innego nauczania. Komunistom też księża przeszkadzali, a teraz jest nie inaczej. Ale jak to się wtedy mówiło: przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i radziecki
To was najbardziej boli, że miliony ludzi co niedziela zbierają się w jednym miejscu i słuchają NAUCZANIA innego niż obowiązujące standardy. Stąd te ataki kościół, coraz bardziej intensywne i chamskie. Kodziarze po każdym swoim spędzie prześcigają się w licytacjach ile to tysięcy ludzi wyszło na ulice dwa razy w roku, a tutaj co tydzień miliony ludzi zbierają się w kościele i słuchają innego nauczania. Komunistom też księża przeszkadzali, a teraz jest nie inaczej. Ale jak to się wtedy mówiło: przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i radziecki
To jednak prawda że kurwa kurwie łba nie urwie
i to dobrze
Ja przykładowo nie jestem zameldowany tam gdzie mieszkam tylko dalej mam meldunek w mieszkaniu w którym dorastałem. Jakbym się wymeldował stamtąd i nie zameldował w swoim domu to oficjalnie byłbym bezdomnym.
Wystarczy nie mieć meldunku aby być bezdomnym co nie oznacza, że nie ma się gdzie mieszkać.
Ja przykładowo nie jestem zameldowany tam gdzie mieszkam tylko dalej mam meldunek w mieszkaniu w którym dorastałem. Jakbym się wymeldował stamtąd i nie zameldował w swoim domu to oficjalnie byłbym bezdomnym.
Co ty pierdolisz ?
osoba bezdomna – osobę niezamieszkującą w lokalu mieszkalnym w rozumieniu przepisów o ochronie praw lokatorów i mieszkaniowym zasobie gminy i niezameldowaną na pobyt stały, w rozumieniu przepisów o ewidencji ludności, a także osobę niezamieszkującą w lokalu mieszkalnym i zameldowaną na pobyt stały w lokalu, w którym nie ma możliwości zamieszkania.”
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów