Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i ktoś powie, że amerykańska policja jest rasistowska. Walą tak samo do białych jak do czarnych, czy żółtych. A że czarni popełniają wielokrotnie więcej przestępstw, to i więcej czarnych trupów
Ja myślę że jest inaczej. Biała ludność Hameryki ma nadwagę. Policja widzi że czarna społeczność waży mniej. I oni robią to co twój wulkanizator. Dodaje im ołowiane ciężarki żeby nic nie biło i było wyważone.
24l pepsi o kurwa
Zwykła porcja na kilka dni dla jednej rodziny. Wszędzie trąbią, że trzeba dużo pić.
Co to za film?
Polecasz coś z takich mniej znanych perełek?
Ja bym ktoś mierzył z broni długiej i krzyczał "hands up", to bym podniósł ręce tak wysoko, że aż by mnie pachy bolały. Z czymś takim nie ma żartów, odwala się kitę na miejscu.
A wiesz, że w tej długiej mógł mieć zwykłe naboje 9mm jak w krótkiej?
Ja bym się bardziej obawiał, że jeden z Policjantów jest leworęczny. Wstyd trochę dostać kulkę z lewej ręki.
@czarnyadolf widzę że trafiłem na takiego jak ja czyli amatora kina akcji klasy B/C
Co to za film?
"Cobra". Miałem na VHS.
No i ktoś powie, że amerykańska policja jest rasistowska. Walą tak samo do białych jak do czarnych, czy żółtych. A że czarni popełniają wielokrotnie więcej przestępstw, to i więcej czarnych trupów
Nah... wg statystyk wiecej strzelaja do bialych niz do czarnych. Mimo tego ze czarni popelniaja wiecej przestepstw z tego co mi wiadomo
wiec tak, sa rasistami. Nienawidza bialych XD
@czarnyadolf widzę że trafiłem na takiego jak ja czyli amatora kina akcji klasy B/C
Co to za film?
Gorączka Śmierci (10/10)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów