I wszystko wylata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mogliby użyać takich do wódki, nie marnowałaby się ani kropla
bez kitu, dopiero zauważyłem... Serio swieca? Wylata?
swieca napisał/a:
I wszystko wylata
bez kitu, dopiero zauważyłem... Serio swieca? Wylata?
haters gonna hate... przed wlaniem ketchupu był w niej olej. dziękuję to wszystko
wystarczy popsikać tym do butelki
swieca napisał/a:
chylek-tak,wylata,jak zamek od karabinu
masz słownik sjp.pl/wylata chyba pomyliłeś znaczenie słów..
może chodziło Ci o to, że "wszystko wylatuje"?
a zamek od karabinu to Cię chyba jebnął w czoło...
Leczycie swoje kompleksy tymi słownikami? Wylata to jest forma żartobliwa, zresztą jak napisał tak ze swojej głupoty to co to zmienia? Film oceńcie, a nie- wylata...
@bubr32: no bez kitu ;D
@bubr32: no bez kitu ;D
2:54-łykaj gałganie,Masz 26lat i nie znasz klasyki polskiej kinematografii? Albo Jesteś z gimnazjum i zawyżyłeś sobie wiek,żeby oglądać hardy albo w dupie byłeś i gówno widziałeś a tera siedzisz przed kompem i przypierdalasz się do wszystkiego czego nie Jesteś w stanie ogarnąć.
2:54-łykaj gałganie,Masz 26lat i nie znasz klasyki polskiej kinematografii? Albo Jesteś z gimnazjum i zawyżyłeś sobie wiek,żeby oglądać hardy albo w dupie byłeś i gówno widziałeś a tera siedzisz przed kompem i przypierdalasz się do wszystkiego czego nie Jesteś w stanie ogarnąć.
swieca,
Synek kurwa, to że znalazłeś to słowo w jakimś filmie ma się nijak do mojej znajomości klasyki polskiej kinematografii, więc się odpierdol i pisz poprawnie. A jak używasz takich 'rodzynków' z filmów to cudzysłów by nie zaszkodził i każdy by wiedział, że to było intencjonalne.
Poza tym nauczyłbyś się przycinać filmy, szkoda że jeszcze całego nie wrzuciłeś!!
Synek kurwa, to że znalazłeś to słowo w jakimś filmie ma się nijak do mojej znajomości klasyki polskiej kinematografii, więc się odpierdol i pisz poprawnie. A jak używasz takich 'rodzynków' z filmów to cudzysłów by nie zaszkodził i każdy by wiedział, że to było intencjonalne.
Poza tym nauczyłbyś się przycinać filmy, szkoda że jeszcze całego nie wrzuciłeś!!
Po prostu pokryta materiałem hydrofobowym albo to jest szkło samoczyszczące... technologia z przed miliona lat
Wolałbym nie jeść tej hydrofobowej substancji którą jest pokryta od środka.
Co wyŁata? Ja tu widzę tylko jak jakiś ketchup ewentualnie Wylatuje. Kolejny geniusz poprawnej polszczyzny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów