Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Marzę o dniu, w którym nauczysz się stosować znaki interpunkcyjne.
Słyszałeś o czymś takim jak wiersz biały lub wolny?
Może autor tego tekstu pozostawił interpunkcję do twojej własnej interpretacji?
Przepraszam zapomniałem, nie masz mózgu to o własnej interpretacji możesz pomarzyć.
to zrób to, a nie marudzisz, że marudzenie i płacz na forach nic nie da, bo to dalej siedzenie na du*ie przed monitorem
Słyszałeś o czymś takim jak wiersz biały lub wolny?
Może autor tego tekstu pozostawił interpunkcję do twojej własnej interpretacji?
Przepraszam zapomniałem, nie masz mózgu to o własnej interpretacji możesz pomarzyć.
Tak, oczywiście, a świstak siedzi.
Idioci i tak zaraz powiedzą że nie jest tak źle... że to ściema i lewactwo. OGARNIJCIE SIĘ
lewactwo akurat jest odpowiedzialne za to, ze JEST zle, wiec o czym ty pierdolisz
Trochę poza tematem, jakiego oprogramowania użyć to sklecenia takiego filmiku?
Wydaje mi się że to After Effects ale nie na 100% Jednak na 100% takie coś w afterze zrobisz.
Marze o dniu w którym ludzie mieszkający w Polsce powiedzą dosyć i wyjdą wszyscy na ulice pokazać że to Oni są władzą a nie politycy marze o dniu w którym kościoły zaczną świecić pustkami bo ludzie obudzą się z letargu chorej religii marze o dniu w którym Polacy zaczną walczyć o swój własny kraj tak jak robili to ich dziadowie przelewali krew za naszą wolność a my teraz oddajemy to bez walki marze o dniu w którym Polska flaga załopocze z dumą i honorem a Polak będzie Polakiem w własnym kraju
musiały by komputery sie cofnąć w rozwoju
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów