📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Marze o dniu w którym ludzie mieszkający w Polsce powiedzą dosyć i wyjdą wszyscy na ulice pokazać że to Oni są władzą a nie politycy marze o dniu w którym kościoły zaczną świecić pustkami bo ludzie obudzą się z letargu chorej religii marze o dniu w którym Polacy zaczną walczyć o swój własny kraj tak jak robili to ich dziadowie przelewali krew za naszą wolność a my teraz oddajemy to bez walki marze o dniu w którym Polska flaga załopocze z dumą i honorem a Polak będzie Polakiem w własnym kraju
@up Marzę o dniu, w którym nauczysz się stosować znaki interpunkcyjne.
Palikota spot
...Niech staną zegary...
Idioci i tak zaraz powiedzą że nie jest tak źle... że to ściema i lewactwo. OGARNIJCIE SIĘ
Strasznie wkurwiająca prawda, chyba.
Trochę poza tematem, jakiego oprogramowania użyć to sklecenia takiego filmiku?
Te napisy wbijają na banie ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów