Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ewidentnie facet wszedł w strefę nieostrego obrazu i dlatego kierujący go nie widział

Zaraz zleci się kacapSStan w obronie swojego zapijaczonego narodu
Halman napisał/a:
Cudowne bo kacapskie wycie
Masz niezwykle złożoną osobowość.
Nie dość, że jesteś ukrofilem to jeszcze jesteś krypto rusofilem. Niesamowite.

gen.T.Rozwadowski napisał/a:
Masz niezwykle złożoną osobowość.
Nie dość, że jesteś ukrofilem to jeszcze jesteś krypto rusofilem. Niesamowite.
Szeryf portalu na H.. no ewidentnie papka zamiast mózgu. Już od dawna zresztą...jak i połowa portalu. Największy życiowy cel: piwa wirtualne.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Szeryf ...
To nic.

Jak wejdziesz na żółty pasek, zobaczysz tam ciotę co opiekuje się wolnością słowa na sadisticu w kwestii banderowskiej propagandy, ma ksywę śmierdzący śladź 54 czy jakoś podobnie.
Zobacz jak strofuje adminów - kilka razy dziennie - typowa banderowska szmata i jakoś admini stoją przed nim na baczność. Może boją się.
oho naczelny rusofob i ukrolizidup znowu postuje swój fap-folder, to ja może tradycyjnie : Bandera ci dziadka j🤬 ukrofilu.
daniel1040 napisał/a:
oho naczelny rusofob i ukrolizidup znowu postuje swój fap-folder, to ja może tradycyjnie : Bandera ci dziadka j🤬 ukrofilu.
Nie przepadałem za Ukraińcami, generalnie latali mi zawsze koło h🤬ja ale pokochałem ich od kiedy tłuką kacapskie k🤬y. +1000 do respektu. Bandera czy nie Bandera, mogę im wszystko wybaczyć za nap🤬lanie moskiewskich sk🤬ysynów. H🤬j wam wszystkim w dupę, mam nadzieję że się nawzajem pozabijacie a car Wowa podzieli los cara Mikołaja Drugiego wraz z rodziną w obszczanej piwnicy. Czego i tobie życzę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie